Citiraj:
Autor Flood
Simultanka.Igračina samo takva.Ali neće ni on sam moći...
Što se tiče Phile,onog Harrisa potjerat i Simmonsa trejdat za nekog sa šutom...
|
Phile mi malo bude zao. Al samo malo

Sa zdravim Embiidom ovo ne bi ni otislo u G7, ali pitanje je hoce li on ikad biti zdrav i spreman u PO. Steta, iako je bahat i pun srbe, gust ga je gledat, talentiran i ima nesto smekersko u igri
Karma is a bitch. Ne samo Embiidu vec i Phili. Zajebli su proces u kojeg su se kleli, prodali preko nekoliko mladih igraca, i otisli u win now mode. Odrekli se klupe i procesa za Butlera i Harrisa, i svejedno zapeli na istom nivou kao i prosle godine.
A sto dalje... Butler i Harris oboje FA, tesko da ce oboje ostati, mozda niti jedan. Tu je i problem Simmonsa kojeg cu opet malo braniti. On jednostavno nije dovoljno dobar match Embiidu. Gura ga se na playa, a on po svemu bolje igra na poziciji puno blize kosu, kao centar, a to je Embiidova pozicija. Brojke jasno pokazuju , a vidlo se to i u onoj tekmi gdje je Embiid malo igrao, i koju se sixersi dobili, a Simmons je igrao bas blize kosu. Realno mogu oni zajedno, u regularu ce to izgledat ok, ali u PO Simmonsa ce se opet exploitati na ovoj poziciji. Simmons ce tesko pored Embiida doci do svoje max razine. Reddick igra toplo hladno. Klupe nema. A ni Brown nije top trener.
Ne znam. I da zadrze zvjezdanu cetvorku, treba im par rutinera na klupi i trener koji bi znao bolje iskoristiti Simmonsa. Ili ga jednostavno trejdat za postenog playa koji ne igra puno s loptom i dvojicom za rotaciju.
Ne znam otkud vam tolki optimizam oko rocketsa. Takvim stilom igre nikad nece proci gsw. Pa ove godine su im uzeli dvije tekme kao i totalni outsideri clippersi.
Ozlijedio se i durant, curry i thompson igraju najgori PO sto se efikasnosti i suta tice, gsw prakticki nema postenog igraca na klupi kad Iggy igra u prvoj petorci. I opet nista.
Drugo je pitanje koliko drugi imaju sanse. Ne puno u svakom slucaju