Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.05.2019., 22:10   #3615
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Raketama bi ovaj poraz mogao biti bolan iako je to daleko od rijesenog. Izostanak duranta im je dao sansu ali curry i klay su imali muda i napadali i pucali dok je grmilo, a harden se skrivao. Jedan sut u zadnjih osam minuta za mvpa...
Ha, volio bih da si u pravu i da ovo Rakete odvedu u sedmu pa da se opet u Oracleu paraju gaće . Ali nešto mi govori da će teško imati bolju priliku od sinoć. Bumo vidili.

Citiraj:
Zanimljiva cinjenica:
Curry with KD: 25 points on 17.5 shots per 75 possessions
Curry without KD: 30.7 points on 24 shots per 75 possessions

These are playoff numbers since 2016-17.
Vratilo mu momčad u ruke
Meni je to tako i vizualno izgledalo. Dosta tih napada ode KD-u, on to rješava većinom 1na1 pa izgledaju statično malo. Njegovim izlaskom su mi djelovali rastrčanije, baš se otvori teren nekako. A i njemu samopuzdanje, ako se za takvog igrača uopće može nešto tako i reći.

Citiraj:
Irving se pokazao kao najveci fail, nista sampionskog nije donio momcadi, samo svadje i razdor medju igracima, i soliranje na parketu.
Kyrie jest superstar, ali ne za samostalnu ulogu nego za tandem. Meni je on baš idealan pair za LBJ. Kad počne previše silovat, da postoji neko još veći od njega da mu kaže, e sad ću ja malo

Šta kažeš, u Bostonu im je očito pokvario balans unutar ekipe.
Ante M je offline   Reply With Quote