View Single Post
Staro 07.05.2019., 11:23   #2964
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Ima li netko P30/P30 Pro da kaže dojmove, prvenstveno oko P30 je li radi ok?

P30 je u dućanu imao neki kineski softver i blokirao totalno.
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Ima li netko P30/P30 Pro da kaže dojmove, prvenstveno oko P30 je li radi ok?
True ja sam cak zaljepio video kako sam p30 isprobao u 3 ducana i fakat je telefon kriminalno radio.

sto se tice Pro i mojeg kratkog vremena s njim.

na velicinu se treba naviknut jel ( telefona naravno ) iako ja
nerijetko koristim obje ruke za baratanje, a imam kako kazu prste za pijanista. edge display takoder nisam fan,
ali radi same ergonomije drzanja "mora" biti tu jer ipak je rijec o jako velikom telefonu. tako da to ti sam sa curom moras prodiskutirat.

Ekran dobar, meni je ovo prvi telefon sa amoled displayem pa ono zasad to meni sve izgleda lijepo ekran je lijep, sucelje ma sve,
volio bih da se ikone mogu malo smanjiti jer su jako ogromne po meni malo i previse ali ko voli nek izvoli ( nova launcher i to sredi )

sucelje samo dosta jednostavno, nije nabubano svim i svacim i sve se brzo podesi i pronade uz malo igranja,
dosta bloatware app koje mi osobno ne trebaju kao ni vecini se daju deinstalirat, ove koje se nedaju jednostavno sam iskljucio.
softverski emui je lijepo ugladen i sve to jako fino radi.

kamera okinuo sam dosad 10tak fotki izgleda dosta dobro, pregrst opcija, night mode je fakat cudo,
jucer sam oko ponoci opalio random fotku i ugodno se iznenadio iako po meni je ponekad cak i bolje iskljucit AI i sam se igrati.
prednja me isto ugodno iznenadila, dosta je detaljnja i lipo ispadnes na selfiju

geste jako dobro i jako me se svidaju medutim za drustvene mreze su malo zajebane primjerice ja koristim whapp i telegram
ponekad kad swiepam u prijasnji izbornik ili hocu maknut tipkovnicu prepozna kao ono quotanje poruka pa fakat moras swipeat izmedu oblačića poruka,
inace jako dobra opcija i vise uopce ne koristim navigacijske tipke. treba se malo naviknuti na te swipe geste ali fakat svidaju mi se.

otisak prsta dosad sam imao 2x situaciju da mi nije prepoznao prst iz prve no to sam mozda i ja onak prsta stavio malo vise ili nize od citaca,
nije najbrzi na svijetu ali odradi dobro posao. danas idem po kaljeno pa cemo vidjeti kako ce raditi otisak i ujedno hoce li kaljeno biti case friendly.

baterija nisam imao ispod 7h i 30 min SoT-a s time da racunaj da ja telefon uvijek punim kada baterija padne izmedu 10-20% samo prvo praznjenje je bilo do 0.
odnosno punim ga komotno mogu reci svaka 2 dana. punjenje mislim da mu treba cca. 50min do 100%.

moji osobno minusi volio bih vidjeti tap to wake i lock, 3.5mm izlaz za slusalice mi je jako veliki minus i uz njega se dobe ajfonovske ear pods ( meni osobno kao nekome ko je imao iphone najgore slusalice na trzistu po pitanju kvalitete zvuka i same njihove ergonomije od koje su me usi vec nakon pola sata slusanja znale boljeti.

edge display koji jbg mora biti, najgora moguca tipkovnica na trzistu ( doduse zamijenio sam ju gboardom ) i ne znam sta bih jos naveo pod + ili - mozda mi je i nesto promaknulo, ali eto za pocetak nesto "ukratko" kad si tako lijepo pitao.
devaa je offline   Reply With Quote