Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.05.2019., 16:05   #43939
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo završila se moja trakavica sa Insignijom (zapravo, skoro... pao je dogovor, sutra ga još finaliziramo).

Nisam mogao vratiti auto bez da plaćam penale, ali mi je autokuća izašla max u susret tako da ću dobiti 1:1 zamjenu za novo vozilo.

I kako se naručuje novo sam ubacio par izmjena:

1. sa diesela 2.0 170 konja na 1.6 turbo benzinca sa 200 konja (ako ništa, onda zbog hajke na dizele, pa će mi benzinac možda lakše ići u prodaju kroz x godina... možda a i dobio sam viška para koje sam mogao potrošiti na još malo opreme)
2. grijani volan + grijano vjetrobransko staklo + alu papučice (ovo je jako bitno )
3. zatamnjena stakla

A dodatna prednost ove kombinacije za novo vozilo mi je i što je Opel poboljšao glavni infotainment sustav, dosta je responzivniji i ima neke novosti, tipa da u isto vrijeme možeš spojiti 2 mobitela na njega, što će mi dobro doći.
Promjenili su i bežični punjač, sad napokon radi i za iPhone uređaje. Sitnica ali veseli čovjeka
I sad su stavili ispred 2 USB priključka (prije je bio samo 1), od iza sam i prije imao 2.

Eto, držite fige da neću imati problema s ovom novom
Igorr je offline   Reply With Quote