Citiraj:
Autor pogi
Rezultat GSW-HOU uopće ne pokazuje koliko je HOU zapravo loš. Ta ekipa nema obrane (kaže Barkley da su dozvolili 18 ofenzivnih skokova GSWu), samo šicaju trice i zapravo to što igraju ja antikošarka. Kad vidim Hardena kako se naguzi s loptom na cetru...
Inače ovaj dosadasšnji dio PO je IMHO pokazao da za MVP možemo pričati samo o KD-ju i Leonardu.... ovo ostalo nije ni blizu.
Durant je jednostavno nezaustavljiv kad odluči šutnuti.
|
Uzeo si mi rijeci iz usta. Houston je jednostavno los. Brickaju se trice, a nema skoka da ulovi loptu nakon promasaja. Ako im se posreci suterski mozda uzmu tekmu dvije. Al ovo sto se do sad vidjelo je lose.
KD, bas sam neki dan pisao je po meni br 1 u ligi. Medjutim je gsw tolko krcat talentom da rijetko mozes cijeniti njegovu igru. Zato bih volio da ode gdje ce bit gazda, uz dobru pomoc sa strane. Ali lik moze dobiti sut preko svakog, i igra s takvom lakocom da se mozes samo diviti.
A ako ga i nekako iskljucis iz igre da ne dobi loptu, tu je curry koji je zabio clutch tricu pol.minute prije kraja u g1, i jucer opet u q4 kad je houston dosao na samo tri zaostatka, i dalje su tekmu rutinski priveli kraju.
Dva takva igraca, uz odlican support.. prejaki su. Ali nocas su bolje igrali, tecnije, i kad tako igraju gust ih je gledat