Citiraj:
Autor Master_Hrc
Je, slažem se. Ova nova corolla stvarno fino izgleda, meni osobno, mozda i najljepsa nakon dugo dugo vremena....ali nema vise dizla pa me oupce nezanima.A ako se ne varam poticaji se ove godine nisu mogli dobiti za corollu hibrida?
|
Trenutno ti je ma hibride akcija u Toyoti, 12,000kn je popust. I nakon probne voznje ne bi ni htio dizela. Odlican je za po gradu!
Citiraj:
Autor OuttaControl
Meni je bas hatchback corolla puno ljepsa ovu generaciju, a sto se tice mazde benzinca i povlacenja, benzinac ima Mild hybrid kad stisnes gas kaze juraj
https://youtu.be/sADac9dWB1I
|
I hatchback je prekrasna, i ima vrhunsko podvozje. Jako se lijepo vozi, iznenadio sam se. Sedan je malo komforniji, i mrvicu manje sportski, ali tako treba biti, odlicno su to pogodili.
Jos da u HB-u ima onaj 1.6 benzinac iz sedana...
Jedina mana Toyoti je ocajan infotainment i nedostatak Anroid auta ili CarPlaya... Da to ima mozda bih ju vec vozio.
A to da je Mazda nemi mild hybrid mi je objasnjavao i prodavac, ali to sad svi uvode, kers sustav prakticki. Ali kolika je garancija na tu bateriju i tak sustav? Troskovi kad se tu nesto pokvari...