Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.05.2019., 06:44   #43915
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Je, slažem se. Ova nova corolla stvarno fino izgleda, meni osobno, mozda i najljepsa nakon dugo dugo vremena....ali nema vise dizla pa me oupce nezanima.A ako se ne varam poticaji se ove godine nisu mogli dobiti za corollu hibrida?
Trenutno ti je ma hibride akcija u Toyoti, 12,000kn je popust. I nakon probne voznje ne bi ni htio dizela. Odlican je za po gradu!

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Meni je bas hatchback corolla puno ljepsa ovu generaciju, a sto se tice mazde benzinca i povlacenja, benzinac ima Mild hybrid kad stisnes gas kaze juraj
https://youtu.be/sADac9dWB1I
I hatchback je prekrasna, i ima vrhunsko podvozje. Jako se lijepo vozi, iznenadio sam se. Sedan je malo komforniji, i mrvicu manje sportski, ali tako treba biti, odlicno su to pogodili.
Jos da u HB-u ima onaj 1.6 benzinac iz sedana...

Jedina mana Toyoti je ocajan infotainment i nedostatak Anroid auta ili CarPlaya... Da to ima mozda bih ju vec vozio.

A to da je Mazda nemi mild hybrid mi je objasnjavao i prodavac, ali to sad svi uvode, kers sustav prakticki. Ali kolika je garancija na tu bateriju i tak sustav? Troskovi kad se tu nesto pokvari...
Elven je offline   Reply With Quote