Citiraj:
Autor Flood
Imaš Butlera koji nemože čuvat Leonarda i Embida kojem Gasol nije mala beba.I to je to.Redick je u rangu Westbrooka trenutno po šutu...
|
Pa ok, ali upravo si naveo 2 igraca phille koji su imali lošu večer i kawhija leonarda koji je imao jednu od jačih utakmica karijere.
Igrali su dobru obranu na Kawhiju na poludistanci ali sve mu je ulazilo, jebiga, neće tako zauvijek.
Mislim, Siakam i Kawhi su zajedno zabili 74 poena

to nije normalno pa ni da su protiv Knicksa igrali. Imali su odličnu večer.
Redick je streaky shooter, kad ga ide nemre fulat i philla pobjeđuje, kad ga ne ide (a pretežito ga nije išlo do sada u PO) onda philla pati. To je očito.
Butler iskreno ne znam kaj radi, bolji je od ovoga što pokazuje sada, to svi znamo. Treba se probuditi.
Ja više na sve ovo gledam ovako - Philla je igrala loše i većinu utakmice rezultatski su bili tu negdje, vraćali su se sa -15 na -5 u nekoliko navrata. I to sve sa lošom igrom, isključivo na mišiće i talent.
Podsjeća me na 1st game 76ers - Nets... 76ersi su sve fulali, Netsi su sve zabijali i opet je bilo blizu. Vidjeli smo kako je ostatak serije prošao. Da, Toronto je drugačija zvjer ali sličnosti su tu.
Philla se masovno podcjenjuje.