Citiraj:
Autor devaa
Gboard mi je jos gori od swift.
Zas se vodi rasprava ? Pa zato kaj kad dam 7k kn za telefon onda ocekujem da i ono maltene najbitnije sto najvise koristis na njemu dode isto tako pa gotovo savrseno a to je tipkovnica, a ne da moram skidat tipkovnicu, jedno su mi app za mail ili slicno. Al da moram skidat i tipkovnicu pa smijesno. A gboard mi je jos veca katastrofa.
|
Bogte, ako je tipkovnica prijelomna stvar u kupnji mobitela, što da ti kažem, nemoj ga kupit, i drugi proizvođači imaju dobre mobitele u ponudi za te novce.
Ljudi kupe samsung flagship pa stavljaju gcam gore... Ne znam, meni je gboard top, i koji god slijedeći mob da kupim, ide gboard opet. Da mi gboard ne valja, stavio bi neku drugu, nije da ih manjka u trgovini.
Citiraj:
Autor Gabre
jednako razmisljamo, i totalno sam protiv tih uskih a visokih ekrana, retardacija samo takva. nikakve koristi u nicemu taj format nema.
ni za video, a pogotovo za citanje weba.
|
Meni je najmrže na ovim novim 20:9 formatima što gubim širinu tipkovnice. Ja na svom Mate 9 sa 5,9" ekranom imam širu tipkovnicu nego na nekom novom mobu od 6,3". A imam velike šake, time i prste. Lakše tipkat na 16:9 definitivno.