Tema: Košarka
View Single Post
Staro 25.04.2019., 13:43   #3397
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Gallinari je dosta dalekometnih ubacio, ali Louovo spuštanje na Harella u reket ih je dotuklo. Mislim da je većina Louovih asista otišla na kosonju. Još ih je pola zakucao takvom silinom, da je Draymondovo urlikanje izgledalo kao plač male bebe

Kad smo kod toga , nije mi jasno zašto Doc ne koristi Zubca više u seriji ? Tim više šta je Zubac npr u onoj Božićnoj LA vs GSW pokazao da i on može izvrsno trpati u ovoj konstelaciji snaga di GSW igra bez pravog centra.
Je, ali im se i Gallinari spuštao u reket. A Lou i Trez su ih ubili s PnR. Zubac im se isto u G3 nazabijao, 18 poena čini m ise. Ne znam zašto ga ne koristi više, pretpostavljam zbog obrane i brzine, GSW igra jako brzo, a Zubo je spor, jbg

Ma, treba biti realan, GSW je ovu tekmu odigrao s mislima na Rocketse, što je Thompson i priznao poslije tekme. Al neće Clippersi pasti sami od sebe, morat će se pomučiti

Clippersi su u odličnoj poziciji, solidno posloženi, s dovoljno prostora u capu da dovedu kapitalca. Kawhi se najčešće spominje u toj kombinaciji, i mislim da bi se sjajno uklopio u momčad.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
slaba mu je utjeha, ali Curry je noćas postao prvi član kluba sa +400 trica u playoffu.

https://twitter.com/sung_minkim/stat...20881893560320
Fascinantno je kad pogledaš da je Allena prešao sa skoro duplo manje utakmica, pri tome je u vrhu i po postotku šuta. Ako ne bude ozljeda, vjerojatno će skinuti sve moguće tricaške rekorde.