View Single Post
Staro 25.04.2019., 13:04   #2890
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@Zvonac

Pa kuzis da ti poluflagshipi kod nas ne prolaze dobro, pa je samim tim i interes nikakav.

Ta swift tipkovnica mi nikad nije bila jasna, ono ne mozes ugasit predicted unos? WTF?
I onda onu stave tu tipkovnicu kao stock.
Bloat je nesto cime nas zatrpavaju godinama i zatrpavat ce godinama.

Edge ekran je tu jer jednostavno mora biti, nikak da to skuzite Ove dijagonale ekrana u ovim dimezijama uređaja+ravni rub ekrana=veci i poprilično neudobniji uređaj.

Taj 3.5mm mi isto nikad nije bio jasan iz razloga sto ga ne koristim, ali brate mili, ali radis top flahship za pun k love onda se valjda podrazumijeva da mob ima sve, ukljucujuci i 3.5mm.

Ja sam npr pobornik prosirive memorije, iako se postavlja pitanje zatsto mi je to bitno kad danas telefoni uredno imaju 128-256gb interne. Pa zato sto ako se telefon zbricka, izvadim karticu i sve moje fotke i videi su tu, a ne na mobitelu kojeg moram nosit na servis. Plus sto mi je prelazak sa uređaja na uređaj dosta elegantnije po pitanju storagea.

Onda ta jebena led notifikacija, ne znam jel mi gore kad stave diodu od 2 mikrona pa ju vidis sa udaljenosti od max 25 cm (tipa M20P) ili ju uopce ne stave (S10) pod izlikom da ima edge lighting (koji je super stvar) ali katastrofalno implementiran (čitaj:ne radi).
Samo 4 fingera za autorizaciju..? But why? i mogli bi tako do navece, za sve brandove i sve flagshipe

srale7 je offline   Reply With Quote