Citiraj:
Autor zvonac
@Neo, daj pusti auto mode, aj fotkaj malo u manual modu, pa javi rezultate.
Auto mode, nabrijane boje, popeglana fotka itd a dok krenes cropat, onda je sou.
|
Budem, ali već sam rekao, bolji je Pro mode. Doduše nema sharpeninga pa je sve "softer".
Ovu drugu rečenicu iskreno nisam uopće razumio.
Citiraj:
Autor Gabre
morao sam, evo prestajem sad 
updatei popravljaju sve, sveeeee je da nekad treba par mobitela u medjuvremenu izac, ali bude
|
Miješaš kruške i jabuke, ne znam jel namjerno ili nenamjerno provociraš, ali evo ti zadnji put objašnjenje:
Prvo, poll koji si ti postavio sadrži slike slikane sa P30P na kojima se vidi očita žuta nijansa u bojama. Ja sam ti odgovorio da nemam takvih problema na svome i da ti probaš sa svojim, namjerno aludirajući na činjenicu da zaključke donosiš isključivo čitajući tuđe recenzije (a ne iz vlastitog iskustva ko ja), i to ne bilo koje, nego handpickaš one koje se uklapaju u tvoju naraciju (negativne), konstantno potpirujući flejmanje u temi sa svojim provociranjem.
Drugo, Ivin osvrt je bio na ispranost boja i (pretpostavljam) oversharpening kad je spomenio da isključim sve điđe-miđe pa probam Pro mode.
To nema veze sa žutilom, no ti svejedno pokušavaš i dalje poklopiti taj lonac krivim poklopcem, quotajući moj odgovor Ivi da je bio u pravu, a to se odnosilo da su boje manje isprane u Pro modu - i dalje nema veze sa žutilom koje si ti gurao u prvi plan sa onim pollom.
Sve si to mogao sam skužit samo da si uzeo malo vremena pa probao s razumijevanjem ponovo pročitat postove, ali ne.
Kompletna diskusija s tobom je neproduktivno gubljenje vremena, pa s obzirom da ovaj forum zahtijeva lažnu pristojnost, onda ću te lažno fino zamoliti da me ubuduće izbjegavaš u svojim quotanjima. Hvala.