View Single Post
Staro 24.04.2019., 11:36   #781
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
hehe, al me hebete

rocket league je isto igra koja nije na isti način radila, te je odjednom proradila.. isto kao i nfs underground JEDINICA jučer.. pokrenem igru, dobijem blicanje.. za 10min pokrenem, igra normalno radi, i pokrenila se na 800x600 s obzirom da je igra stara kao biblija, što je sasvim očekivano.. a ništa nisam prčkao po postavkama..

pročitaj gore od početka, i spomenio sam da mi se više puta dogodilo na više igara i dao sam popis onih koje su radile od prve..

logično brate da je driver/windows, to sam i sam napisao da si čitao ali nisi.. a mene zanima koji se to klinac događa, i jel imao itko išta slično

edit: omfg.. forum pun astigmatizma čini mi se.. od prvog posta pišem NFSU igra.. a to je jedinica.. i nema veze s widesreenom nit ju želim igrat na wideu nit itša slično, htio sam ju pokrenit a nisam mogao, i kao što sam već po iljaditi put rekao, igra proradila sama od sebe na 800x600.. izgleda zakurac, ali drugo nit mogu očekivat od igre stare ko biblija..

mario92 napiše nfsu dvica i odjednom savjeti za tu igru.. ne treba hvala, radi se o jedinici astigmatičari
John Creasy je offline   Reply With Quote