Tema: Košarka
View Single Post
Staro 24.04.2019., 11:05   #3373
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
George DPOY? umjesto da ga stisne odmah na centru, on mu ostavi dva metra prostora da šutne ko gospodin.

ne mogu pronaći video, ali ova situacija me jako podsjeća na onaj Lebronov koš isto preko ruke, dobio je loptu preko cijelog terena i iz okreta šutnuo sa sredine reketa, naravno opet preko Georgea

edit: nije George, bili su Wolfsi i Jimmy u pitanju, valjda mi je tolko drago da je Westbrick ponovno ispao u prvom krugu da sam počel buncati

Ali imao je James čini mi se prošle godine u PO protiv Indiane sličan koš, također mislim preko PG-a...

PG se zajebo u procjeni, mislio je da će Lillard ići na ulaz. Kad je postalo jasno da će opalit dobro se PG ispružio, mrvu mu je falilo ali nije mogao ništa, trebao je u startu stajat bliže, pa u Q3 im je strpao tricu skoro s iste daljine.

Trubio je poslije PG da je to bad shot. Možda i je za njega i za većinu lige, ali za Lillarda, Currya i još možda ponekog to nije bad shot.
Tražio sad info. Za trice s 32-35 stopa (ova je bila i mrvu dalje), Curry ih od 2014. do siječnja ove godine ima ubačenih 45, sa nestvarnih 48% šuta. Drugi je Lillard s 33 ubačene, 30% šuta.

A ako baš traži što je bad shot, onda PG treba gledati u smjeru svog pajde, koji trice bricka s linije, 29%