View Single Post
Staro 23.04.2019., 09:07   #11353
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Arya i Gendry - dokazivanje tko ima većega s tri noža
Arya i Gendry seks - čisti gubitak vremena
Arya i Hound i Beric - također gubitak vremena
Brienne proglašena vitezom - wtf, čemu to? Samo zato da umre u trećoj?
Tu već imamo 15-20 minuta epizode koji su mogli biti iskorišteni puno bolje.
Samo da smo čuli razgovor Tyriona i Brana, to bi već bila epka i pol. Ovako, nešto radnje i filleri...

Arya i Gendry seks - moralo je to biti u seriji, jer ako se sjećaš, Fat King je rekao Nedu Starku, ja imam "bastarda" ti imaš kćer, oni će imati sina koji će jednog dana preuzeti tron (sezona 1. ili 2.), tako da je to vrlo važan "seks". Po meni, Arya nosi njegovo dijete.
Arya, Hound i Beric - dosta važno jer ih je Arya imala na svojoj "listi", a sad će nekome od njih (ako ne obojici) presuditi netko drugi, po meni dosta važna scena isto. A Arya im je oprostila...
Brienne - baš to, umire 100%, ali je ostvarila nešto kao prva žena, po meni isto važna scena.

Ne znam, po meni odlična epizoda.-->
GoT i dalje prespor za ono što sam očekivao, ali odlično i dalje.

Arya mi nikako nije legla u tom izdanju jer ju gledam ko klinku neku, pa mi je bilo onako... Čudno. Ali da, ženska ima 22 godine, jest da imam baby face, ali ima 22 godine

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova

Arya i Gendry - dokazivanje tko ima većega s tri noža
Arya i Gendry seks - čisti gubitak vremena
Arya i Hound i Beric - također gubitak vremena
Brienne proglašena vitezom - wtf, čemu to? Samo zato da umre u trećoj?
Tu već imamo 15-20 minuta epizode koji su mogli biti iskorišteni puno bolje.
Samo da smo čuli razgovor Tyriona i Brana, to bi već bila epka i pol. Ovako, nešto radnje i filleri...

Arya i Gendry seks - moralo je to biti u seriji, jer ako se sjećaš, Fat King je rekao Nedu Starku, ja imam "bastarda" ti imaš kćer, oni će imati sina koji će jednog dana preuzeti tron (sezona 1. ili 2.), tako da je to vrlo važan "seks". Po meni, Arya nosi njegovo dijete.
Arya, Hound i Beric - dosta važno jer ih je Arya imala na svojoj "listi", a sad će nekome od njih (ako ne obojici) presuditi netko drugi, po meni dosta važna scena isto. A Arya im je oprostila...
Brienne - baš to, umire 100%, ali je ostvarila nešto kao prva žena, po meni isto važna scena.

Ne znam, po meni odlična epizoda.
Mommistake je offline   Reply With Quote