View Single Post
Staro 22.04.2019., 17:35   #4296
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Pokušat ću i to ali kod mene su u postavkama postavljeni EditPad za editiranje dok je Fast Stone za slike (vodio sam s Irfanom neke debate oko stvari koje bi trebalo stavit pod kontrolu miša ali se njemu nije to sviđalo) tako da sam ostao na Fast Stone iako oba programa imam na kompjuteru.
Moj prvi i najdraži manager je bio XtreeGold tamo 1991. kada sam se počeo konektirati na strane BBS koji su radili na 1200 boda, kad su carevali Proccon i Telixx... Povijest.
Kasnije sam prešao na NC a, još kasnije na TCMD i od toga ima 10, 15, 20 godina. Pojavio se free Unreal Commander koji je praktično dorađeni klon TCMD ali mi se jogunato ponaša pa sam ga stavio sa strane dok eventualno još ne sazri.
Bez obzira što je po defaultu stavljen u dir TCMD van svih program files i što u pravilu programe izvlačim na Desktop poslije instalacije Lister ostaje u Context ali kada kliknem na njega dobijem ono što je u postavkama t. Fast Stone ili EditPad.
Što se tiče tvog "Svakoga dana..." nije baš uobičajeno vidjeti posve sijedu bradu i skoro sijedu kosu da kopa po registrijima, a i psihičko zdravlje mi je ozbiljno narušeno pa ne mogu dulje vriijeme zadržati koncentraciju koju takav posao zahtijeva ali imaš pravo jer dok drugi ljudi zaboravljaju sve više ja još učim i ne planiram prestati dok ne budem mogao.
Hombre je offline   Reply With Quote