Citiraj:
Autor Guls
Nikad nisam gotivio smradove koji se nabiju na guzicu i blicaju ko manijaci. Jos ajde, to manijakalno blicanje i trubljenje, kuzim da se nekome juri 300 na sat jer mu, ne znam, umire hrcak. Ali da mi se uz to nabije na dva metra od guzice dok obilazim kolonu slepera (a to je cesto tu kod granice sa SLO gdje obitavam), tu gubim svaku kontrolu. Za to zovem 112 i stopam ga na 130 u lijevoj traci dok god ne izrecitiram tablice, model vozila i opis prekrsaja.
|
Krkan si Guls. Nemas ti sta traziti u ljevoj traci ako ti netko dolazi sa 300 na sat i blica. Odmah se moras vratiti u desnu traku, nevezano da li ima nekoga i da li time nekoga ugrozavas. Na kraju i bolje se zabit u ogradu nego da ovom kulturnom coeku u ljevoj koji ti dolazi s 300 štopaš promet. Čoveku se sigurno žuri s razlogom. Ili mu žena nije dobila šamar taj dan, ili mu je hrčak na samrti ili netko u civilu, tipa narodna zastita, pet detective ili nedaj bože neki policajac. Svi oni po zakonu se mogu voziti 300 na sat. :facepam. :doublefacepalm
Uglavnom sad si guls krkane dobio svoje
@Quick22 ajde svaka cast neko razuman. Ali nemoj od ovih matori gasterbajtera koji u svakom postu naglasavaju da su najstariji a da smo mi svi klinci ocekivati neku argumentiranu raspravu
Ono što je najžalosnije u ovoj raspravi da nitko nema nista protiv krkana koji krši zakon time sto se vozi debelo preko ogranicenja, nego i krsi zakon time sto blica covjeku ispred sebe (nevezano da li on pretice sa 130 ili 150, taman da pretiče i sa 110), te tjera vozača ispred sebe da mu se makne sto prije i time ugrožava da se ovaj sigurno vrati u svoju traku, npr. situacija kad se pretiče 3 šlepera i onda se covjek mora ubacivati među šlepere.
Uvijek ali uvijek se maknem ljudima u ljevoj i vratim se u desnu sto brze i sto sigurnije. A kad naleti gore navedeni krkan (a la Guls

) onda jos ubacim jedno 3 provjere mrtvog kuta i kad se uvjerim da mogu izvrsiti radnju na siguran i brz nacin onda se vratim u desnu. A ako se dogodi situacija s npr 3 šlepera a krkan dodje s 200 blicajuci onda opet pređem sva 3 šlepera i vratim se u desno. Nema tog boga da cu riskirati sranje da se upikavam među šlepere. Ajme meni, Guls, i ja sam krkan......rofl