Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Što se savjeta tiče što kupit, ja bi svakako pogledao šta se nudi polovno, jer su kvalitetne FS bicikle cjenovno u razini dobrog polovnog auta. Ako gledaš polovno izbor ti je sužen jer uzmeš šta se nudi u tom momentu jebiga, dok ako ideš na novog izbora ima puno više, samo trebaš specificirat za što ti konkretno treba bajk? Taj Stereo 140 je više nekakav šminkerski DH bajk nego klasični XC, bar ga ja tako vidim sa ovom vilicom od 150mm 
|
Počel sam s provjerom ponude rabljenih, pa sam na kraju završil na novima.

Mislim da se ovo s 150mm vilicom poklopilo s 27.5", jer ima i 120/130mm FS Cube modela, ali su većinom 29". Neovisno o tome, DH egzibicije nisu za mene, a bome ni ja za njih.

Ostalo je na ovaj ili onaj način sadašnji Cannondale već preživjel, pa ako ništ drugo, bar da i potencijalni novi bicikl izdrži barem toliko dugo. U najgorem slučaju, ako do toga uopće dođe - Cannondale bi rađe poklonil, nego da ga prodajem za siću. Ista stvar je s prijašnjim računalima, za to vrijeme dok se odlučim na promjenu, cijela stvar se toliko izmjeni i izgubi na vrijednosti, da ih rađe poklonim nekome kome u tom trenu trebaju više nego meni.