Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.04.2019., 19:36   #43613
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor poweeer Pregled postova
Na stranu to, situacija, dojurim s 220, ispred mene tip u lijevoj vozi 150, ogranicenje 130, nema nikog u desnoj (cak i ako nema nikog, mada dosta cesto ima), ja mu pocmem blicat i nabijem mu se 3 metra iza auta? Ko je veci krkan, on sto se nece makne ili ja koji vozim debelo preko propisa i direktno pokusavam izazvati sudar za razliku od nekog tko je indirektno u toj situaciji jer se nece makne u desnu?

Jos jednom, nekom tko vozi preko 150 se u pravilu ne micem da, pogotovo jer 99% istih postupa na ovaj nacin.
Osobno ako i vozim brze i dodjem iza nekog tko vozi sporije dajem mu fino vremena da se makne, ako ne zeli nemam mu nikakvo pravo blicati, signalizirati i slicno da se makne osim ako ne vozi sporije od ogranicenja niti bi mi palo napamet. Za svakog tko postupa suprotno, da za drakonske kazne sam. I ne treba nikakv zakon za ovakvo ponasanje vec zdrava logika.
Dva zlatoroga su se našla da se kucnu...
Citiraj:
Autor poweeer Pregled postova
Prvo, mama ti je krkan.
Drugo, originalno si opravdavao ovu drugu radnju.
Scrollaj gore.
Cime to tebe cini?
Profesorom matematike?

@buljaka, hvala na lekciji
Procitaj sad jos jednom svoju poruku...
Mislim da ćemo se svi složiti da fanatikova mama ne može ni tehnički biti krkan. Eventualno krkanica, no sumnjam.

No za ozbiljno, pazi malo na rječnik i doživljaj. Jedno je zeka-peka, drugo je spominjanje nečije majke.
Garro je offline   Reply With Quote