Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.04.2019., 17:13   #43653
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor poweeer Pregled postova
Kad si tako pametan odakle si izvukao pretpostavku da sam u lijevoj traci jer mi se ne vozi u desnoj?
Citiraj:
Ako je ogranicenje na autoputu xy neki od vas kazu da se ne smije voziti lijevom trakom s xy+10% nego ju treba ostavljat prazno za nekog da leti 300 po njoj? Bravo

Ja se osobno u lijevoj traci pri toj brzini micem jedino hitnoj ako ima koja da toliko juri.
Iz tvojeg posta sam izvukao pretpostavku. Pošto je iz posta očito da nisi u lijevoj traci zbog pretjecanja nego eto tako. Ako se ne želiš maknut iz lijeve trake nikom osim hitnoj, znači da si cijelo vrijeme u toj traci. A i vidljivo je da ti je glupo da se lijeva traka ostavlja prazna. Pa eto, otuda prepostavka.

Citiraj:
Mozda sam u lijevoj jer zaobilazim nekog a netko nalijece i hoce da mu se maknem dok ja pretjecem nekog po propisu?

Ili ti je ova koncepcija visa matematika? Ocigledno je, jel ti treba crtez?

Ali u oba slucaja, mislim da je jasno tko bi bio u vecem prekrsaju, nekom tko zna koliko je 2+2 naravno
Pa ako si u lijevoj samo zbog pretjecanja, tu nema nikakvog problema. No sam navodiš da se ne mičeš nikome iz lijeve. Tak da malo provjeriš svoje koncepcije. A ti probaj spojit ovo što si prije naveo i ovo što si sad naveo u jedan nacrt da svi skužimo što si htio reć.
Što se matke tiče, to mi inače jako dobro ide, obiteljska crta, tak da nemaš brige.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F