Citiraj:
Autor Drug Brko
Huawei je jedan on najvećih telekomunikacijskih giganta na planeti. Druga je stvar što ih ljudi ocjenjuju po mobitelima. Tu se dokazuju ali nikako nisu mali. Imaju odličan pristup i rade odličnd stvari. Od P9 do P30Pro je prošlo koliko, 3 godine? A opet od S7 do S10 je prošlo isto toliko pa kad se uzme u obzir inovacija i reciklaža, vidi se tko je zasukao rukave i prionuo poslu, a tko spavao.
Nikad neću zaboraviti kad sam čitao neki review pred 4-5 godina od nekog ZTE uređaja. Jedna rečenica je glasila "mala garažna firmica ZTE gura se u moru kvalitetnih kineskih uređaja...". Takvu glupost ispaliti a da ne zguglaš ZTE je stvarno ... ne znam.
Tako i Huawei. On je i bio je gigant sa i bez P20P P30P i ovih Mate Miši Kovača.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
Slažem se.. Samo, za mene će oni bit upamćeni kao smartfon brand (na stranu da su na polju telekomunikacija jaki, doduše to polje mi baš nije poznato tak da tu nemrem baš puno pričat oko toga) koji se opako probija naprijed.
Ali kao što si rekao, on je gigant i bez P20P, P30P, ali, sad je još popularniji gigant sa ova dva popularna dvojca, a tu je velika masa ljudi, ak se već orijentiramo striktno na smartfon industriju.
Citiraj:
Autor srale7
Pa upravo to, Huawei je iznimno jak igrač na polju infrastrukture i dosta stvari koje nisu consumer rang,(a vrti se ogromna lova) ali naravno to prosječan hrvat ne vidi, bikoz znamo zasto.
Ali da su su u zadnje 3 godine zasukali rukave (točnije odriješili kesu) to jesu i rezulati su tu. Ako nastave ovako, za 3 godine su top topova, ali to vec spada u domenu sta bi bilo kad bi bilo.
Mene osobno smeta sto nemaju posten flagshipu u compact pakiranju, vec svi flagshipi su im u vecem pakiranju. Ako hocu telefon meni normalnih dimenzija, ona to nije top flagship (P30, M20 i sl)
Jucer se 2 sata igrao sa P30P, sve odlično (zoom i dark mode vrh), ali mob je za moj ukus jednostavno prevelik/tezak. Mislio sam da je M20P najveci, ali P30P je jos i malo veci/tezi.
|
Prosječnog hrvata baš ne zanima previše povijest tj uspješnost same firme; pojedinci će se ipak orijentirat na feedback od strane korisnika

I steći neki uvid i zaključit dal kupit huawei ili ne.
Citiraj:
Autor Dottore
@zvonac
EMUI je dobar, treba naviknuti. Ono "bljak" je drugi par rukava i po ljubomori korisnika.
Отправлено через Pixel
|
Ne znam dok ne probam

Nego eto, mislim da dost njima taj EMUI bode u oči a nerijetko i izbjegavaju Huawei pretežito radi im mrskog UIa zvanog EMUI, alternativa postoji za te stvari, ak mob radi brzo i fluidno ne vidim razlog zbog čeg bi EMUI trebala bit nepremostiva prepreka kod odabira huaweija..
Još ga nisam imao u posjedu, jer eto, postoje samo samsung i epl i "novi val" kineza i spomene se huawei tu i tam; doduše sad je stvar drukčija, huawei ima reputaciju i ipak drže do toga da izbace proizvod kak spada, tj uslišaju želje tržišta, kolko mogu, jel.