Tema
:
Droop mod i malo oko toga...
View Single Post
01.01.2006., 19:20
#
24
stuc
Banned
Datum registracije: May 2005
Neznam šta reć... 3.0 i 3.56 se vidi,osjeti razlika u radu sa nekim aplikacijama , malo brže enkodira... Da ga sad još dižem npr na 3.8 morao bih pojačati rpm zalmanu... ode tišina. Grafa isto dosta troši i iako je moj ćuftek solidno napajanje za STABILAN oc bi trebao bar 450-460w. Taman da ga i natjeram na 3.8 ili 3.9 što je po meni maximala zbog zračnog hlađenja nebi se osjetila tolika razlika u radu kao sa 3.0 na 3.56. U svakom slučaju prije mi se znao srokat iz čista mira dok nešto skidam preko noći ili se sroka pola sata prije završetka druge pasice
dok enkodira. Mod je u svakom slučaju pomogao da se to više ne događa. popodne sam mu navalio divx i još sam uključio da mi se snima sa satelitske te surf. Dobra je stvar što više ne moram držati vcore na 1.62 kao prije jer se u full loadu srozavao 1.50 !! Sad je naštiman na 1.55 - bios kaže 1.57-58 i nema mrdanja - radio ne radio oko 1.57 se stalno vrti , najbolji oc je stabilan oc a rekorde ću prepustit mlađim snagama
Hvala svima koji su pomogli sa savjetima a ovo za napajanje ću isprobat kad mu izađe garancija
stuc
Vidi profil
Pronađi još poruka od stuc
Moj komp