12.04.2019., 15:45
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
Citiraj:
Autor devaa
Pa znas sta ja sam malo gledao ovak govoreci o jednokratnom placanju uredaja odmah.
Tele 2 putem web shopa jednokratno 1249kn, u ducanu 1699 i preko tele prodaje. Ili 1600 ako sam dobro cuo zensku lagat cu te, ali 100kn gore dolje. Uz to sam uzeo tarifu 300 min/sms i 10gb promet sa telefonom zajedno 304kn mjesecno.
E sad u A1 jednokratno mob je 1600kn i mjesecno 359 sa mobilnom M tarifom. U kojoj je 5000min/smsova i 5gb net + jos 5gb ako uzmes e-racun. Kao dugogodisnjem korisniku A1 i kao osobi mlađoj od 30 god vjerujem da bi mi oni jos nesto snizili i spustili barem tarifu. Ali da ti budem iskren nakon 10+ godina u vipu tj. A1 ne zelim vise imati posla s njima.
Vezano za signal sjecam da je tele 2 imao problema sa signalom u nekim manjim pripizdinama no nije ni a1 meni osobno nis bolji. A ovo malo ljudi koliko znam su zadovoljni sa tele 2, ja osobno sam skeptican. Ali eto vidjet cemo, A1 vise nema sanse.
E i da ako je bitno tele2 pro nudi u dvije boje, a1 u tri boje.
Za ht ne znam, ali mislim da su bili malo skuplji od vipa pa ih zato nisam uopce ni razmatrao.
|
Mislim da bum ja na opciju dučkas 24 rate master plus bonovi.
|
|
|