View Single Post
Staro 12.04.2019., 15:45   #2774
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Pa znas sta ja sam malo gledao ovak govoreci o jednokratnom placanju uredaja odmah.

Tele 2 putem web shopa jednokratno 1249kn, u ducanu 1699 i preko tele prodaje. Ili 1600 ako sam dobro cuo zensku lagat cu te, ali 100kn gore dolje. Uz to sam uzeo tarifu 300 min/sms i 10gb promet sa telefonom zajedno 304kn mjesecno.

E sad u A1 jednokratno mob je 1600kn i mjesecno 359 sa mobilnom M tarifom. U kojoj je 5000min/smsova i 5gb net + jos 5gb ako uzmes e-racun. Kao dugogodisnjem korisniku A1 i kao osobi mlađoj od 30 god vjerujem da bi mi oni jos nesto snizili i spustili barem tarifu. Ali da ti budem iskren nakon 10+ godina u vipu tj. A1 ne zelim vise imati posla s njima.

Vezano za signal sjecam da je tele 2 imao problema sa signalom u nekim manjim pripizdinama no nije ni a1 meni osobno nis bolji. A ovo malo ljudi koliko znam su zadovoljni sa tele 2, ja osobno sam skeptican. Ali eto vidjet cemo, A1 vise nema sanse.

E i da ako je bitno tele2 pro nudi u dvije boje, a1 u tri boje.
Za ht ne znam, ali mislim da su bili malo skuplji od vipa pa ih zato nisam uopce ni razmatrao.
Mislim da bum ja na opciju dučkas 24 rate master plus bonovi.
renc je offline   Reply With Quote