View Single Post
Staro 12.04.2019., 10:30   #2765
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Brko nemoj izazivat vraga, sad kad to izađe u nekom novom spotu za P30.

Nego, jučer sam skočil do city i probao redom (svaki oko 20ak min) MI9, P30pro, S9+, S10. U tak kratkom vremenu sigurno nemrem dat neki detaljni review ali generalno svi su mi mobiteli odlični, svi super leže u ruci, imaju odlične ekrane (s tim da MI9 najslabija svjetlina i samsunzi najbolja), kamere, fluidni. P30pro ima stvarno brutalnu kameru a onaj 5x optički zoom daje dobre fotke čak i u zatvorenom prostoru. Jasno takve fotke nisu na razini onih bez zooma i mi s drhtavim rukama bumo imali problema sa stabilizacijom kad se fotka na 5x (treslo mi se sve na ekranu haha). Ugodno me iznenadio i Mi9. S10 ima skoro isti ekran ko S9+ samo manji mob. Ono kratko kaj sam pičio video sam si potvrdil (kolko sam mogao) da samsung ima najbolji video, u svim rezama i brzinama. Nisam ni kod jednog GUIa primjetil neko zastajkivanje a vjerujem da nit na jednom mobu nisu isključene animacije u devs postavkama. Uglavnom, fakat se nemre fulat ni s jednim mobom od top klase, sam treba gledat kaj je bitno kupcu. Mi9 je osjetno jeftiniji a S9+ je sad pala cijena, P30 pro u startu ima dobru cijenu a za S10 treba malo više para odvojiti (za sada).

Zadnje izmijenjeno od: renc. 12.04.2019. u 10:42.
renc je offline   Reply With Quote