Normalno da se mene tiče zašto pošiljka nije uručena. Curi je prijateljica za rođendan poslala dar iz Njemačke. Znači poslano daleko prije vremena. Dolazi siječanj u kojem je rođendan i prođe. Sljedeći mjesec ceduljica u kasliću da se dođe po pošiljku - datum na pošiljci je krajem prosinca. Preko mjesec dana je stajao paket u pošti da nitko nije pitao i dođe poštar i stavi bezobrazno krivi datum i pošiljka se OD TADA, kada je ceduljica stavljena u kaslić, vratila za Njemačku. Curi je ponovno poslana pošiljka i bila je samo razočarana ali nije htjela svađu sa poštom. Da se mene pitalo jebao bih im svima tamo mater dok ne bih saznao zašto su retardirani i zašto pošiljka nije urućena mjesec+ dana. Normalno da imam jebeno pravo zašto kuriska služba ima mentalne epizode i nije sposobna dostaviti većinu toga kako spada.
Mene su 5 dana jebali iz lokalne pošte, u malo veću poštu pa onda u onu u Branimirovoj da bi se svih 5 dana po 2-3 puta čuo sa jadnim poštarom koji ne zna ni šta ni gdje je pošiljka završila. Čovjek me zvao par puta dnevno da pita jesu mi šta javili iz svih pošta s kojima sam bio u kontaktu. Svaka mu čast! Ova u lokalnoj ne zna ništa, u većoj je bila ful bezobrazna a centralna u Branimirovoj je bila bahata i bezobrazna a retardi u službi za korisnike ne znaju info kada se mogu određeni paketi pokupiti u kojoj poslovnici.
Ajde da sam tada bio naručio nekakvu maskicu od euro-dva pa me zaboli dupe za tih par dana što će kasnije stići ili što moram u poštu podići, ali ovo je bio jedan dio za auto koji kod nas košta 4-5 tis kn, a iz inozemstva je naručen za troduplo manje pa nije bilo svejedno što je s tim i naravno da me bilo briga zašto mi jebeno nije uručena pošiljka a ceduljica u sandučiću a broja pošiljke na ceduljici NE-MA.