Jos gore, prosle godine prikazali trailer, a igra nije nsita od toga imala unutra niti je ista bilo gotovo. Kao sta je receno gore, gladili su cunu malne 7 godina, i u manje od godinu su probali napravit nesto.
Nabili pritisak na ljude, non stop mjenjali koncepciju igre. Sad ima letenje, prilagodi levele za letenje, onda dodje neka budala i izbacimo letenje, redizajniraj sve levele za hodanje, onda dodje neki kreten, vratite letenje.... ljudi radili na igri a nisu je ni igrali (ni testirali) jer NISTA nije bilo gotovo. Igra je panicni pokusaj da nesto naprave i naplate punu cjenu.
Ljudi su cupali kosu, zatvarali se u sobe i plakali od stresa, isli na bolovanje od par mjeseci, senior tim je jednostavno otisao radi tih sranja, totalno rasulo. Prilicno sam uvjeren da su u upravi imali kojeg hrvata iz drzavne sluzbe, jer ova kolicina nesposobnosti je jebeno urnebesna.
Nakon SW TOR engine debakla i ona 2 kretena u nabavi, micanja Drewa sa ME2 gdje je kvaliteta isla u mp3, ME3 mac walters i c.hudson debilizma, MEA katastrofe i sad Anthema, samo redaju propast projekte. Dani su im odbrojani nazalost.
Al nista ih ne sprijecava da naplate smece kao AAA naslov, tu nemaju nikakvih problema.