View Single Post
Staro 08.04.2019., 12:45   #2421
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Pa ne znam bas zvonac di si nasao g4 od svih prijasnjih modela, ali zadnji dobar svakako nije g4. Ja imam g6 vec 2 god nikakvih problema sa telefonom nije bilo. Razmatram da ove godine uzmem novi cisto da staroj umirovim l630 na kojoj je pukao ekran i jednostavno sama podrska za wp se gasi.

Dat cu samo u agramu da stave novu bateriju i telefon radi ko vurica. I svakako je jedan od boljih nakon nikad prezaljenog g2.
G7 je bio dobra smjernica popularnog flat dizajna notcha koji mi od prvog dana nije sjeo niti ikad bude. Ali ne znam gledam telefon da ga opet imam 2 mozda 3 godine i nazalost g8 ne vidim u toj ulozi.
V30 je takoder bio odlican telefon koji je samo prekasno stigao na trzista. I vise nije imao sta raditi medu konkurencijom jer se dosta ljudi vjerujem i spremalo za nove nadolazece modele.

G4 je imao jednu jedinu dobru stavku i to je bila kamera. Baterija valjda jedna od nsjgorih na lgievim telefonima ikad, bootloop potegnuo od brata g3 i nastavak fejl serija i onaj modularni g5 bolje ne komentirat.

Mislim naspram sonya i htca koje ne znam kad sam zadnji put vidio da neko koristi dobro se lg i drzi uz sve te fejlove. Al ako ovako nastave mogli bi im se pridruzit.

Unazad par godina sam se smijao huaweiu i njihovim smijesnim telefonima i tom emuiu koji ni dan danas doduse nije bog zna sta. Ali jebiga dobri su i svaka druga osoba na cesti fura huawei pa si ti misli. 😁
Si imal priliku koristiti oba modela ili to pričaš u teoriji?
gin.tonic je offline   Reply With Quote