Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.04.2019., 20:19   #43248
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Da, zato ameri imaju iste motore kao prošla generacija dok se EU usrećila s ovim ćorcima. Općenito je trenutna motorizacija primila udarac na performanse sa zadnjim eko normama. Gledam Focusa novog benzinac od 150KS ima jedva ispod 9s do stotke...

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Eh, jbg meni treba auto u roku odmah
Mazda 3 mi je jednostavno premala za duze tripove a i trenutna ponuda motora je ono...
Yup. Nova M3 HB ma manji gepek od stare (tu ja vozim). Doduše sedan je produžen nekih 20cm i sve je otišlo u gepek lol. Izgleda kao smanjena M6.

Citiraj:
Zašto ne Longin u Zadru.
Aha, jasno. Ja mislio da si u ZG.

Citiraj:
A nije da i ovaj 2.5 benzinca briljira nešto, izvlači 100km/h za 8.1s što stvarno nije impresivno s obzirom na kubikažu i na činjenicu da je 2019.
No možda je to više do lošeg automatika nego do motora, ali taj 2.5 niti ne prodaju sa manualcem.

Da, ne bi bilo loše da ubace turbak kao u Americi.
Njihovi automatici su prastara tehnologija. Ispeglani, ali daleko je to od DSG-a i sličnih modernih rješenja.

Nova M3 mi je predivna. Preživio bi s manjim gepekom da ispod haube nije mrtva kobila. Jbt auto izgleda kao da leti, dva auspuha itd. Ali za sic ljepi samo od šoka a ne od performansi.

Vrijeme je da uhvate korak s ostalima po tom pitanju jer gube dobar dio kupaca.

Možda se opamete pa počnu i u EU stavljat motore s prednabijanjem - kao što su se ameri izborili za turbo u novoj M6.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote