View Single Post
Staro 04.04.2019., 10:27   #4532
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Pomozi meni.
Zašto misliš da je to zapravo balkansko razmišljanje? Baš sam maloprije komentirao tvoj post na temi Huawei zbog smeća iliti ga čisti android.

Opet, za razliku od kolege Brke i mog osobnog razmišljanja da za Xiaomi ne bi dao više od 1500kn ni za poluproizvod od MIUI. Niti približno jer po meni ne cilja kvalitetom i premium (ni Pocophone). To je moje mišljenje

Cijena 3000kn i više je sasvim fina cifra za dobar S9+

Ako nije naletio ponudu 6T onda nije u tom trenutku bila? Je li tako? Možda ne želi kupiti na daljinu s obzirom na svoju lokaciju? Puno faktora.

Koji OP nije u rangu Mi8? Hvataš za kolegu zbog S9+ i nisi u stanju popamtiti imena modela . Ok ok, dao bi slutiti da si zaboravio ugurati znak + na S9 i ostavio skračenicu OP da bi manje mučio tipkati 6T i onda dalje trudiš odgovarati kao provokaciju sa malom dozom smajlića . Nešto nisi jasan zadnje vrijeme.
Pa jesam malo podjebavao,Brko mi je vratio i što se mene tiče nema zle krvi...

Ono što sam izjavio u vezi OP i S9+ i dalje stoji.Mi8 mi ne dolazi u obzir isključivo zbog MIUI.
Ozbiljno sam razmišljao o S10E,al kad vidim probleme s baterijom i lošim slikama u mraku,podsjetim se opet zašto izbjegavam Samsung.
Oxygen OS je jedini razlog koji me uvijek vrati na OP,a sve sam isprobao/koristio.
Bacio sam jedan malo zapaljiv komentar i odmah se navali na mene
locks je online   Reply With Quote