View Single Post
Staro 03.04.2019., 09:03   #2405
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Mozda su škrti ulagat u marketing ili kako prodaja telefona ide nije ni cudo da ne ulazu. 😂😂😂

Da kucam u drvo G6 vec skoro 2 godine radi kao bebica bez ikskvih problema. Razmisljam samo da investiram 320kn za novu bateriju i peglam ga jos god dana kako sam silovao ovu cak jos i dobro radi. Ali ne vidim potrebu da mijenjam telefon koji radi dobro i fluidno.

Okej su mi i M20P i S10 no, fakat koliko god da koristim G6 koji ima SP tamo iz doba izlaska S7ice. Tolio mogu reci da ovaj telefon hardverski i softverski ne odaje dojam outdated telefona.
I mislim da si premalo ljudi i postavi takva pitanja prije nego odluci zamijeniti telefon koji su doslovno uzeli prije 8 mj.

Jer u tih godinu dana promijenilo se svasta, a opet nista.
Jedino sta mi se promijeni je stanje na racunu.

A LG ima los marketing definitivno, pizdarije sa bootloopom, "inovativni" G5 i da se ne sprdamo dalje. Ali nisam vidio sa G6 i V30 probleme, a niti sa novijima. Lg samo mora malo poslusat svoje musterije.

O G8 bi mozda i razmislio da ovo cudo steka il radi ne znam sta. I naravno da ima notch kao S10, odnosno da to smece vise konacno svi proizvodaci konacno izbace.
devaa je offline   Reply With Quote