pozdrav dragi forumši pratim već jako dugo taj forum, istiće mi ugovor homeboxa 31.03 2019. zvao sam službu za korisnike 0800 091 091 te su me spojili sa prodajom koja mi nije mogla ponuditi ništa manje od 165 kn za 100gb prometa po normalnoj brzini, pitao sam ženu za popust rekla mi je da nema popusta nikakvog jedino ako povežem neku mobilnu tarifu onda je 155kn. Reko ja njoj da je neki moj susjed sve to dobio za 125kn (jer sam prije toga pročitao postove) ona se pravi englez, i tvrdi da 165 kn i to je to nema drugo ni u bršljanu. dobro zovem ja direktno u prodaju na 0800 13 13 javi se opet neka žena te veli isto tako da je 165kn za produljenje ugovora 100gb prometa po normalnoj brzini, molim ju za popust neki te mi veli da je 165kn i to je to, nema popusta.. zovem ja dalje na broj 0800 13 15 kako je tu naveo kolega na forumu te se javi neka žena iz firme za jastuke znaći taj broj ne radi. sljedeće, zovem je na broj 0800 1315 te nakon dugog čekanja javi se lik iz A1 i nudi mi za 165kn 200gb po normalnoj brzini znaći 100gb više, popusta nama nikakvog, e sad sjetim se ja da je meni prije 2 god ugovarao neki agenat-petar pa velim dal meni može dati broj od njega da pokušam još kod njega za popust, veli da nezna da zovi informacije na 0800 091091 zovem ja info gdje me čovjek spoji sa prodajom jer on je tehničar i nezna to, e dobim ja opet prodaju i javi se žena i veli da taj moj ne radi više . e sad ja njoj velim da mi složi ponudi neku ako može sa popustom, ona mi veli 165 kn 100gb prometa, a ja njoj velim pa kaj nije 200gb, je 200gb ali si morate još 15 kn nadoplatit tak da vam je onda 180kn za 200gb o bože znaći ona mi nudi za još više para.. pitam ju za novi modem da mi da, jer mi dosta u zadnje vrijeme šteka signal, prebaci mi iz 4g na 2g/3g i tam se zadržava, pa moram stalno prebacivati manualno u modemu na 4g e onda izgubim telefon. pitam ju dal ima koji bolji modem , veli mi da ima samo mora zvati nekog. nakon što me držala na čekanju veli mi da imam zastarijeli modem (zte mf283+) i da će mi poslati huawei nezna tocno koji model... i ništa velim ja njoj da ču vidjeti i zvati kad odlučim... eto samo da velim da su škrti na popustima više ne daju... zanima me dali je tko imao zadnje takav slučaj, i dal je dobio kakav popust pa ak ima kakav broj od agenta koji je voljan dati popus nek preporući... ?? e sad ili da idem putem opcije raskid ugovora pa da čekam dal me nazovu i nude mi popust samo da me zadrže...dal je nekom prošlo tako ... hvala