Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.03.2019., 11:42   #42900
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Neki dan sam gledao, nova Kia Proceed mi se jako, ali jako sviđa. Podsjeća na Panameru
Proceed mrak izgleda, ali je ogroman. Razmišljao sam o njemu

Citiraj:
Uglavnom, da li se ja smatram ljubiteljem automobila i vožnje? Mislim da da, ali rekao bih po nekim ljudima ovdje da bolje da koristim javni prijevoz. Neki izgleda previše ovdje briju na stvari koje mogu ukazivati na ljubitelje vožnje, ali ne nužno i da isključuju ostale. Zbog čega misle tako, ne znam... Imam određene ideje ali mislim da nema smisla da ih izjavljujem ovdje, bolje držat jezik za zubima
Volio bih da ukažeš na ljude zbog kojih misliš da moraš držati jezik za zubima i gdje su oni napisali da moraš voljeti X ili Y da bi bio ljubitelj vožnje?
Najsličnije tome se pisalo da ako ljudi ne kuže da poanta 6 cyl nije u snazi, nego u broju cilindara (proučite malo kako bi motori radili da bi znali zašto je više cilindara bolje, ne nužno veći obujam. 2.0 motori postoje sa 6 i 4 cilindra), da ne bi trebali komentirati "vi samo želite 500 tisuća miliona ziliona gooogliona konja!"

"ono što zoveš ti spičkati benzin, meni je mnogo mnogo više, i čim motor zabruji, osjećam da sam živ i da život ovdje sad i nije zadnja riječ!"

a pjeva o stojadinu... i on je za mene ljubitelj autiju i vožnje. Ali bi bila laž reći da on da ima milione bi želio baš i dalje sam u tom stojadinu voziti. vjerojatno bi ga sredio, čuvao u garaži, a povremeno kad se provozao shvatio da mu je ipak 911 draži od 101

Ljubitelj vožnje je svatko tko uživa dok se vozi, i kome automobil nije samo prijevozno sredstvo.

Vozio ti peglicu, kosilicu ili Bentley Arnage T, ako imaš osmijeh na licu, i sreću u srcu dok se voziš, si ljubitelj vožnje.

Pošto ima raznih stilova vožnje, ima i raznih ljubitelja.

Ne bi vjerovao, ali recimo ja mislim da su vozači utrka ljubitelji vožnje. Šta ti misliš?
A utrka ima raznih... kružnih, po stazama, po makadamima, a motorima, na autima, na snowmobilima...
Zašto onda ne bi i mi na forumu mogli imati različite stavove i šta želimo?

Samo ne volimo da se trolla, i stavljaju riječi u usta, koje nitko nije rekao.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ovo uopće nije istina. Auti u Dalmaciji su u daleko boljem stanju limarije i podvozja nego na kontinentu.

Vi tu imate daleko više vlage, ceste vam se posipaju solju dobar dio godine, temperature ispod nule, snijeg, led, konstantno mokar i vlažan grad itd.

Ovdje zrak uopće nije slan jer dva najjača vjetra ne nose sol na kopno, iznimka su naravno otoci i od tamo nikad auto ne bi uzima, pogotovo s Paga

Na obali nema mraza, snijeg padne 1 dan u 5 godina, temperatura je rijetko ili gotovo nikad ispod nule, ceste se ne posipaju solju, veliku većinu vrimena je vrlo suho itd.
Da je srebrni došao bi to provjeriti sigurno, ali da, znam da mi se svi Dalmatinci ljute na tu spomen soli, moj stari i obiteljska frendica iz Zadra su se skoro posvađali oko toga

Citiraj:
Autor triki555 Pregled postova
uzeti vitaru s 1,6 ili 1,0 motorom?
1.0 ako je 1.6 onaj stari zaostali atmosferac. Iako je taj 1.6 kao i Mazdin 1.6 (ne znam jesu isti?) nepoderiv i brutalno tih motor, niti ne znaš da radi.
Ali 1.0 je moderniji i lakše ćeš ga prodati kasnije.
Elven je offline   Reply With Quote