Citiraj:
Autor De5tr0yer
Veoma jednostavna i apsolutno objektivna računica kod mog E46: 4k nabavna + 4k servisi + gorivo << nabavna 10 godina mlađi auto + servisi + gorivo.
Sve što dolazi dodatno podliježe subjektivnim doživljajima, a jedna od dodatnih objektivnih je robustnost i vrlo lako rješive dječje bolesti.
Auti koji imaju bolje vozne osobine imaju i cijenu koja je znatno veća. Jedan ford mondeo ili opel insignia stari dvije generacije se ne mogu mjeriti s voznim karakteristikama jednog E46 s M II paketom.
|
Tu je razlika između ljubitelja automobila, ljubitelja statusa koji novi auto donosi i pozera.
Citiraj:
Autor Kal-EL
Dođi sjedi u moj a6 07 3.0 automatik I pokaži mi taj tvoj 10 god mlađi za iste pare a da je jači i udobniji..
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
|
A da ne pricamo da za parsto € imas 300ks i 600+ NM u tom cudovistu
Drago mi je da se na ovoj temi tu i tamo nađe i netko tko voli aute.
Svi frendovi me pitaju zasto lupam pare u, prvo mk2 jettu iz 87. gdje sam ubacio TDI i veci turbo, pumpu dizne, auspuh blabla, a sada mk3 TDi koji ide na 200+ KS i 400NM i pitaju zasto ne uzmes nesto mlađe za tu lovu. Nema smisla, za tih 2-2500€ da uzmem sta? Clio iz 2005 ili slicno korito , nekog Pola 1.4 benzinjaru? Pa radije cu se vozit javnim prijevozom.