Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.03.2019., 19:22   #42777
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
znaci lakse placat kredit od 30k eura, nego uzet auto za 10k i onda jos stavit 2-3 u posten servis?

nikad mi nije bila jasna ta logika. Ne moze te taj polovni kostat ni pola toga koliko platis novi, a i na novom moras radit redovne servise, gume, ulja, itd....
Možda će ti biti jasnija ako nabaciš tablicu troškova u 5g i koliko te auto košta u tih 5 godina.

Jesi razmišljao o tome za koliko ćeš moći prodati auto A, a za koliko auto B, i koliko on mjesečno gubi na vrijednosti?

Pod uvjetom da ću auto B uopće moći prodati (imam loša iskustva s pokušajima prodaje jakih benzinaca).

Novac koji dam u 330i E46 je sav bačen u vjetar, pogotovo u servise jer taj novac nazad neću dobiti kada ću ga prodavati, a vrijednost će mu rapidno padati. Dapače i sadašnji vlasnik ga precjenjuje samo zato jer je rijedak. Ali cijenu određuje kombinacija ponude i potražnje, a ne samo ponude.
Da košta 6k uzeo bih ga.

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Meni je baš stari uzeo T2 verziju inscription+, i stvarno je fino vozilo.
Kvaliteta materijala mi se stvarno čini visoka, kožna sjedala su jako jako udobna.
Ovaj 2.0 atmosferski benzinac je više nego ok za nekog tko se ne misli naganjati.
Ne muči se ni na potezu po Velebitu do Svetog Roka, laganini glajda

Po meni je jedini minus skučenost na stražnjoj klupi i manji gepek.

A sad, da li je isplativiji neki drugi model na tržištu - vjerojatno, ali mislim da za ove pare definitivno nije fail.
Fail nije sigurno, autić je odličan. I svojedobno je bio najbolji na crash testu, ima OK-ish zvučnu izolaciju (lošiju od A3, ali čini mi se bolju od 1-ice), udobniji je nego sam mislio.

Samo mene je odbila visoka cijena za to što nudi, plus samo 2g jamstva. To mi je žešći fail.
Elven je offline   Reply With Quote