Citiraj:
Autor bertone
|
Citiraj:
Autor Elven
Vozio sam i 118d (redizajn, sport oprema) i V40 Inscription+. Za V40 mogu reći ono što su svi revieweri već naglasili, a to je da ima apsolutno najudobnija sjedala. Usporediva i s puno višim klasama.
Osim toga ništa posebno.
Ali niti BMW nije ništa posebno. Ljudi to su auti iz 2011, 2012... niža klasa je tada bila "nja...". Kia Ceed, Ford Focus, Mazda 3... svi su oni digli puno stepenica u odnosu na svoje prošle generacije.
A Audi A3 novi će pojesti svu konkurenciju ako mu ugođaj u vožnji bude na razini Q3.
Za mrvu više love se dobije solidna A klasa, koja je auto iz 2018, full moderna, i za Mercedes jako zanimljiva za voziti.
Jedna Mazda 3 MK4, koju idem testirati idući tjedan, je po svemu što čitam puno iznad ovih autiju.
A za 190,000 se baš dobije lijepi benzinac u Mazdi, šteta što zbog CO2 nema više snage, ali to se sigurno da srediti, jer je MK3 imao verziju sa 165KS.
Nemojte davati tolike pare na aute koji su debelo ispod onog što konkurencija nudi.
|
Meni je baš stari uzeo T2 verziju inscription+, i stvarno je fino vozilo.
Kvaliteta materijala mi se stvarno čini visoka, kožna sjedala su jako jako udobna.
Ovaj 2.0 atmosferski benzinac je više nego ok za nekog tko se ne misli naganjati.
Ne muči se ni na potezu po Velebitu do Svetog Roka, laganini glajda
Po meni je jedini minus skučenost na stražnjoj klupi i manji gepek.
A sad, da li je isplativiji neki drugi model na tržištu - vjerojatno, ali mislim da za ove pare definitivno nije fail.