Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.03.2019., 18:01   #42771
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Mazdi fali pošten motor. Fora je ovaj SkyActiv-X i AWD, ali ... fali mu turbina. Kaj ću s 180 konja i 222Nm? Gdje je nestao 2.5L motor? Prekrasna mi je izvana i iznutra, tho. Ali škrtarili su s novom verzijom, iza je greda umjesto multilinka.

Frend ima E92 325i i to je već fino, ali samo zbog zapremnine motora i 6 cilindara. 4 cilindra bez turbine, bah...
Tu se razlikujemo. Ja ne volim turbake i turbo rupe. Preferiram linear razvoj snage. Što veći okretaji, više snage. Easy peasy

Ali svatko ima svoje, netko voli onaj osjećaj kad se turbo upali i povuče... svi mi bi recimo voljeli 335i sa twin-turbom ...

Ali meni osobno je ideal 330i... i ne možeš reći "6 cilindara ga spašava...". Pa 6 cilindara i je poanta tog motora, nema ga tu šta spašavati. 330i je još bolji (jedan od najboljih motora ikad proizvedenih).
Baš gledam iskreno jednog, E46, ali vlasnik previše traži, a i nisam siguran da želim kupiti auto koji neću moći prodati, i čiji će popravci zahtjevati manji kredit...

Edit apropo Mazde:
da, i mene smeta što nema multi link, ali nema ga ni novi Focus (osim na 150ks+), pa je ok za vozit. Možda je i Mazda.
Za njene motore, da 2.5 bi bio odličan, ali ako se ne varam to je samo za USA tržište bio.

Pričekaj MPS verziju, sigurno će doći
Elven je offline   Reply With Quote