Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.03.2019., 18:32   #42675
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Vozio sam se u Mustangu (Ecoboost verzija). Kaže frendica kada ga stisne, da dođe i do 16l/100km. Slaba oprema, tvrd da osjetiš svaku rupu i šahtu na cesti, parking senzori ne postoje ni kao dodatna oprema a hauba 2m duga ne vidiš ni qrca od nje naprijed,... Fora su glasovne komande za npr. klimu, konjići koji se prikažu na podu kada otvoriš vrata, ali bitne stvari fale.

Bio sam na test vožnji Ecoboost Mustanga i iskreno se razočarao u vožnji. Prelinearno je bilo, kako da kažem, od cca 40 - 180 km/h nisam uopće imao neki osjećaj woosh, dapače. Da nisam pogledao brzinomjer, rekao bih da sam na 120-130 km/h. Tada sam im i rekao, zovu ekipu na test vožnju koja ima turbače 200+ i onda im da ecoboost verziju Mustanga...fail samo takav.

Iskreno, vraćam se kroz godinu dana ili max dvije na hatchback sa 250+ i to će mi služiti kao i primarni auto (klinac ima sada 1.6g) ...a sekundarni ženin Ecosport neka bude i neka se vozika u njemu
Razumijem da svi žele karavan čim dođe dijete, ali meni je to nekako ...jbt, starije generacije su sve imale u fičeku, danas ako ne uzmeš 3 ormara gluposti za klinca na putovanje nisi ništa napravio...
X-Plosiv je offline   Reply With Quote