Citiraj:
Autor coconut
Vozio sam se u Mustangu (Ecoboost verzija). Kaže frendica kada ga stisne, da dođe i do 16l/100km. Slaba oprema, tvrd da osjetiš svaku rupu i šahtu na cesti, parking senzori ne postoje ni kao dodatna oprema a hauba 2m duga ne vidiš ni qrca od nje naprijed,... Fora su glasovne komande za npr. klimu, konjići koji se prikažu na podu kada otvoriš vrata, ali bitne stvari fale.
|
Bio sam na test vožnji Ecoboost Mustanga i iskreno se razočarao u vožnji. Prelinearno je bilo, kako da kažem, od cca 40 - 180 km/h nisam uopće imao neki osjećaj woosh, dapače. Da nisam pogledao brzinomjer, rekao bih da sam na 120-130 km/h. Tada sam im i rekao, zovu ekipu na test vožnju koja ima turbače 200+ i onda im da ecoboost verziju Mustanga...fail samo takav.
Iskreno, vraćam se kroz godinu dana ili max dvije na hatchback sa 250+ i to će mi služiti kao i primarni auto (klinac ima sada 1.6g) ...a sekundarni ženin Ecosport neka bude i neka se vozika u njemu

Razumijem da svi žele karavan čim dođe dijete, ali meni je to nekako ...jbt, starije generacije su sve imale u fičeku, danas ako ne uzmeš 3 ormara gluposti za klinca na putovanje nisi ništa napravio...