Citiraj:
Autor The Exiled
Gabre, lijepo si napisal prije par stranica da pratiš Rimca od 2010. Naglasak na pratiš, jer da ga jebeš, možeš ga pratiti samo kroz medije i njegove PR društvene mreže. Isto tak sam, na toj stranici napomenul da sam radil u firmi koja je za Rimca proizvodila dijelove za prvotne C1 modele i Greyp bicikle. I opet ti velim da kad vidiš te BOM-ove i projektnu dokumentaciju - tu priča o 'rvaCkom Elonu Musku prestaje. Mislim, meni je žal, ali nisi u pravu i Rimac nije hrvatski Elon Musk. Frajer sam ne zna kaj je i čime se točno bavi. Izgleda da svim pomalo, pa kaj se od toga ulovi, a usput ima dodirne točke s autoindustrijom.
Znam, ali te jako lijepo odjebu, ako nisi iz probrane ekipe ili se uopće više ne jave.
|
ajme al generaliziras. Ja sam radio na projektu za SNC Lavalin pa jel to znaci da ja znam kako posluje SNC Lavalin, koji im je poslovni plan, itd...? Ili bilo koja firma po tom pitanju?
nisam ja nigdje pisao da je on Musk, Musk ima daleko bolje uvjete i trziste prvenstveno i pomoci drzave nego Rimac (s ovim ne kazem da Rimac nije nista dobio od drzave, vec je to kikiriki koliko Musk dobiva od drzave). Istrazi malo Teslino poslovane pa ces vidjeti kupusa tamo.
Ja samo ne razumijem sto ljudi ocekuju od Rimca, da za nekolike godine izbaci van auto (a koji im NIJE prioritet) i da bude homologiran, siguran, testiran, i uz to dizajniran od Nule, a ne kao sto je recimo Koenigsegg prvge modele izbacio na drugim platformama i koristio tudje motore komplet... itd itd (opet ne govorim da Rimac radi sve svoje od nule, to je naivno uopce pomisliti, nitko u svijetu tako ne radi)
Citiraj:
Autor zalman1
Biti će ipak da on ne radi uopće aute... 
|
da, rade elektricne rikse