View Single Post
Staro 11.03.2019., 15:37   #2402
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Opet pišeš nonsens, odakle ti sad to??
Hrpa firmi posluje s gubitkom i završi godinu u minusu, a ima odlične proizvode.
Kakve veze ima financijski dio s konačnim proizvodom? Valjda postoje neki dugoročni i kratkoročni planovi.
Konstantno donosiš neke zaključke koji nemaju veze s vezom.

Daj molim te napisi par firmi (globalnih) koji imaju super proizvode (ne nuzno proizvodnja mobitela) i sa tim istim super proizvodima imaju koliko toliko značajan udio trzista, a paralelno su s tim u "financijskom rasulu".

Ili teze pitanje, koja to firma proizvodi mobitele je u financijskom rasulu i usporedno s tim izbacuje odlične uređaje i ima značajan udjel na trzistu?

I da, financijsko stanje jako utječe na konačni proizvod, odnosno firma koja dobro prodaje i pri tom zarađuje moze investirati u nove tehnologije, i opcenito R&D i to nam donosi bolje uređaje.

Citiraj:
Čitaj gore šta je tvoj kolega napisao, kako on ne vidi njihove reklame na tv-u.

Nemam nikakve veze sa kolegom.

Citiraj:
Jedino što ti o LG-u možeš znati je raspakirati njihov telefon iz kutije i njega ocjeniti, a u njihove financijske rezultate, marketing i ostale poslovne stvari sigurno nemaš uvid, tako da ne znam čemu priča o tome.

Naravno da nemam uvid u poslovne stvari, ali dovoljno sam sposoban da znam koristiti google i izguglati njihove prodajne rezultate, a to je jedino mjerio uspjeha. Tako da ne moram biti uber extra expert kao ti da zakljucim da nesto rade krivo

srale7 je offline   Reply With Quote