View Single Post
Staro 11.03.2019., 12:44   #2400
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova

Nije ni bitno kako posluju jer nas kao potrošače zanima isključivo krajnji proizvod, oni mogu biti financijski u rasulu, a izbacivati odlične mobitele.

Ovo se nikad nije dogodilo niti ce se ikad dogodit. Neovisno o brandu.

Citiraj:

Šta tebe briga jel LG ulaže u marketing ili ne? I odakle ti uopće podatak koliko su oni uložili u marketing?
Ne vidiš reklamu na HRT-u i pričaš kako nemaju marketing, lolčina.

Nisam nigdje napisao iznos novaca koji je LG ulozio u marketing, niti me iskreno briga. Ali evidentno je da nisu prisutni. Ovo sto ti pises za Hrt reklame, to vise govori o tvojem shvaćanju marketinga kao takvog.

Citiraj:
Ako ti paše njihov telefon kupi ga, ako ne - zaobiđi ga.
Hvala ti na ovom krucijalnom savjetu, spasio si me. Idem odmah stornirat prednarudžbu za LG flagsip model

Ja bi stvarno zelio da se u LG-iju malo presloze i počnu radit normalne telefone i samim tim budu konkuretniji. Svi vidmo sta je Huawei napravio i gdje su sad. Prije par godina su mislim 14% dobiti ulozili u R&D i sad su tu gdje jesu.

Za nas kao krajnje korisnike je bolje da ima vise kvalitetnih i jakih(znači imaju love i ulazu je) igrača, jer to dovodi do povecanje kvalitete uređaja i same tehnologije ugrađene u te iste uređaje.

Da je netko prije 5 godina tvrdio da cemo danas imati ultrasonične FPS ispod ekrana, 99% ljudi bi tvrdilo da je to nemoguce ili preskupo, ali eto, danas ih imamo i vjerujem da ce u roku godine dana svi (nadam se i LG) preci na tu tehnologiju i otkljucavanje vratiti na prednju stranu tj ekran.

Opet s druge strane, baterije se povecavaju puzevim korakom, ali to je drugi par opanaka

srale7 je offline   Reply With Quote