Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.03.2019., 09:57   #42509
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Sto se Rimca tiče nisam ljubomoran,briga me za njega...

Ali evo jutros prolazi kraj nas Tesla na poslu i pocnemo mi priču o tome...i vičw jedan kolega kako je ne tako davno gledao na tv(švabskoj) intervju sa likom iz hr koji pravi sportske elektro aute,nije znao ime...ali radi se o Rimcu. I kaže kao je pričao kako apsolutno sve proizvodi sam,kako mu je tesko,da je htio naručiti od Boscha nešto,neki dio,ali kao Boscha ga odbio jer je treba toga premalu količinu,njima se ne isplati...i kao zbog takvih stvari proizvodi apsolutno sve sam,do posljednjeg vijka. Pa je pričao kako uspjesno posluje,da se sam iznenadio kako mu posao ide bez ikakvih poticaja i pomoći sa strane...ovaj ono očaran njime kako je uspješan...i kako je dobio na osnovu toga neki mega kredit,vjerovatno ovaj gore spominjani.

Znaci prenosim sto mi je ovaj ispričao...nema razloga lagati.
Meni to vuče na debelo prodavanje magle,nije to nikakav hrvatski jal...jasno mi je da svi koriste tuđe ideje i slicno,ali tvrditi da poslujes ultra uspješno i da apsolutno sve sam proizvodis,a poslovnu godinu završavas s minusom je prodavanje magle.

I surađuje li sa Porscheom ili ne,ne znam,ali znam jednom da smo radili u Porscheu i bilo je par paleta(3-4) u jednoj hali koje su bile iz HR i na kutijama je pisalo Rimac...
Stanky069 je offline   Reply With Quote