Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2019., 20:16   #42476
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Mržnja u Hrvatskoj je jako velika prema nekome ko uspije, i to proizlazi iz toga što rimac nije uopće neki spešl/ultraintelignentan lik, nego normalan lik, koji je volio nešto, i ima je financijsku pozadinu i muda da može započet nešto.
Meni se ova vaša priča flejma na njega čini kao da bi ga vi poštovali bi on morao imat rudnike ruda potrebmnih za proizvodnju, iz tih ruda bi morao imati tvornice kabela, plastika kemikalija itd. itd. pa bi onda morao imati tvornice baterija pa tvornice motora pa pa tako sve dok ne dođe do motora za auto, ali po dobrom starom hrvatskom mentalitetu i onda nebi valjalo jer mu je stari za vrime rata ukra 30000 eura ili nešto tako.
U americi bi Rimca gledali ko u Steva Jobsa.
Kad u Google upišeš First Electric Supercar, (sa VPN-om u private modu), ovo je rezultat:
http://prntscr.com/mvlgv7
I to je poduhvat i činjenica da je to neko iz Hrvatske, koja ima 4 puta manje stanovnika od metro area New Yorka, jednog grada u americi, Hrvatske koja ima užasne uvjete za poslodavce, i užasne sugrađane. Svaka čast.

Ja mu najviše čestitam i skidam kapu, na tome što je budala osta u Hrvatskoj bez obzira na ovakav mentalitet ljudi i bez obzira na ovako ogavno grozne uvjete za bavit se ičim.
OuttaControl je offline   Reply With Quote