Citiraj:
Autor zgmmax
Zasto uvijek kad se postaju neki dokazi da cim zine laze se pocne pricat o hrvatskom jalu?
Svi tekstovi po nasim portalima su cisti PR iz RA gdje je novinar dobio vec gotov tekst i samo su ga postavili na web.
Malo razmisli.
Ako auto treba isporucit 2020 zarne mislis da bi trebao imat vec gotov BAREM jedan auto koji vozi i na kojem vrsi testiranja.
Preporucam procitat dokument.
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
|
Preletio sam prvih 100 stranica dokumenta.
Jako zanimljivo. Stalno sam branio Rimca i isli mi na zivce oni sta ga napadaju.
I prvih 20ak stranica ovog teksta mi ide na zivce, gdje se prica kako mu je stari lopov ko i svi iz politike. Kao da mi netko ide objasnjavati sa je Gadafi pao i ubijen zbog nafte. No shit Sherlock.
Ali onda krece zanimljivo, od onog CroDrivera... E taj dio nisam znao i moram priznati da mi je tu Rimac pao u ocima
Bogati coban koji laze o apsolutno svemu i proizvodi neki svoj hype.
Bas kao Apple, dobro je netko napisao. Rimac je nas Steve Jobs, koji nije nikada nista proizvoe, samo zna dobro upakirati tudje i prodavati spiku. Krivo je to zvati prodavati maglu. Steve Jobs je stvarno uspio, imao je kes, i on i njegov tvrtka. Nije to bas magla.
Mozda i Rimac uspije, izgleda da je na dobrom putu.
Ali ne bi ga smjelo stavljati u iste recenice s Teslom.... Frajer preprodaje tudju pamet, i zapravo je ekonomist, ne injzinjer.