Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2019., 14:12   #42417
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
Veću hrpu gluposti nisam dugo pročitao...takvo generaliziranje cijele skupine ljudi.

Kakve veze ima sto npr zidar sjedi za volanom bembare ili neki lik menadžer??? Kakve to veze ima,obojica mogu biti kreteni za volanom.

Osobno radim vani i po tvom sam očito glupi idiot koji bi trebao voziti golfa 2,a nesto bolje...jer eto bio sam keramičar sad se bavim markiranjem ceste pa za mene nije bolji ili jači auto.

I ja znam lika koji lijepo sjedi cijeli dan u uredu u banci pa je je namazan proletio kroz zidanu ogradu.

Nema veze zanimanje niti skola s tim kakav si iza volana...problem su kreteni koji kupe moćne aute i onda letaju ko muhe bez glave jer eto on ima pilu pa se to mora i tjerati...misli da je Bog,da mu se svi moraju sklanjati s puta...i na kraju da ce kojekakva elektronika ili sta ti ja znam izvući ga iz sranja...nebitno bio on glupi zidar,varioc keramičar ili menadžer.

A sad eto odustati od kupnje insignije,idem potražiti si golfa 3 na mobile.de...jer eto šljaker sam,nije bolje za mene.
Eto, ti kažeš generaliziranje, ja kažem realnost. Razmisli malo, pogledaj statistiku prometnih nesreća, vidjeti ćeš da je većinu prometnih nesreća skrivila dobna skupina od 18. do 22. godine (MP). I uzmi uzorak od 100 ljudi, vidjeti ćeš da sam u pravu. Ne kažem da nema budala svugdje, ima, uvijek će biti, bio to odvjetnik, zidar, šofer ili pilot. Ali budi realan malo. Ako si se ti našao prozvanim, jebiga, ja tu ne mogu pomoći. Ja samo kažem kako je, tj. kako ja gledam na te stvari.

I ova tvoja izjava da nema veze vozi li bemburu zidar ili menađer. Vjeruj mi ima veze.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.03.2019. u 14:24.
Mommistake je offline   Reply With Quote