Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2019., 13:37   #42414
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nije važno je li njemac ili nešto treće, važno je tko je za volanom.
Da objasnim svoje stajalište. Masa mojih frendova je otišla van raditi (Njemačka većinom) i svi su pokupovali Audi i BMW (80% tih ljudi koji rade vani, su zidari, stolari, varioci itd.). I tu se definira problem. Takvi ljudi, voze aute od 200+ konja. Alkohol im nije stran, vole brzinu jer se osjećaju jače, ljepše, pametnije itd., svi su "vrhunski šoferi", a takav auto vani košta par stotina/tisuća eura.
Isti ti ljudi bi vozili i Porsche da je jeftin. Ovako za malo love kupuju smeće od auta (ali "ide preko 200"), da mogu doći doma i iz zadnjeg džepa na trapericama izvaditi "bunt" eura da mogu platiti kavu od 10kn.
Neću biti onaj koji će donjeti zaključak na temelju toga što sam napisao, ali svi znaju o čemu pričam. I kada izradiš neku vrstu statistike, vidiš da njemači auto prednjači po saobračajkama, iz razloga jer ih je puno, jer ih voze mladi šoferi i auti su relativno brzi/jaki, a iza volana sjede polupismeni idioti koji misle da su bolji od Hamiltona.
Primjera radi, susjed, klinac se borio s srednjom školom dobrih 5 godina. Pa nije želio ići u školu, pa je pao itd. (trgovačka škola). Nakon što je jedva završio školu je otišao raditi kod lokalnog privatnika u proizvodnju za 3500kn. Nije bio zadovoljan, ponajviše zbog plaće. Otišao raditi van, kupio trojku BMW-a, neko smeće s zadnjim pogonom, vratio se doma nakom mjesec-dva, napio se i s 150km/h u lokalnom selu potanjurao susjedu ogradu, sebi slomio noge, auto totalka itd.
Veću hrpu gluposti nisam dugo pročitao...takvo generaliziranje cijele skupine ljudi.

Kakve veze ima sto npr zidar sjedi za volanom bembare ili neki lik menadžer??? Kakve to veze ima,obojica mogu biti kreteni za volanom.

Osobno radim vani i po tvom sam očito glupi idiot koji bi trebao voziti golfa 2,a nesto bolje...jer eto bio sam keramičar sad se bavim markiranjem ceste pa za mene nije bolji ili jači auto.

I ja znam lika koji lijepo sjedi cijeli dan u uredu u banci pa je je namazan proletio kroz zidanu ogradu.

Nema veze zanimanje niti skola s tim kakav si iza volana...problem su kreteni koji kupe moćne aute i onda letaju ko muhe bez glave jer eto on ima pilu pa se to mora i tjerati...misli da je Bog,da mu se svi moraju sklanjati s puta...i na kraju da ce kojekakva elektronika ili sta ti ja znam izvući ga iz sranja...nebitno bio on glupi zidar,varioc keramičar ili menadžer.

A sad eto odustati od kupnje insignije,idem potražiti si golfa 3 na mobile.de...jer eto šljaker sam,nije bolje za mene.
Stanky069 je offline   Reply With Quote