Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2019., 09:42   #42400
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Vozil sam bmw nekad i sad kad ovo napišem opalit ćete po meni drvlje i kamenje. Ali u većini ovakvih slučajeva gdje je jedan od uzroka jako velika brzina, vrlo često su krivci upravo vozači njemačkih premium marki. To su auti koji mogu potegnut, imaju brutalno konja i ekipa koja to kupuje (ne svi) se ganja ko blesava i po gradu i po svuda. Tome treba stati na kraj.
Nije važno je li njemac ili nešto treće, važno je tko je za volanom.
Da objasnim svoje stajalište. Masa mojih frendova je otišla van raditi (Njemačka većinom) i svi su pokupovali Audi i BMW (80% tih ljudi koji rade vani, su zidari, stolari, varioci itd.). I tu se definira problem. Takvi ljudi, voze aute od 200+ konja. Alkohol im nije stran, vole brzinu jer se osjećaju jače, ljepše, pametnije itd., svi su "vrhunski šoferi", a takav auto vani košta par stotina/tisuća eura.
Isti ti ljudi bi vozili i Porsche da je jeftin. Ovako za malo love kupuju smeće od auta (ali "ide preko 200"), da mogu doći doma i iz zadnjeg džepa na trapericama izvaditi "bunt" eura da mogu platiti kavu od 10kn.
Neću biti onaj koji će donjeti zaključak na temelju toga što sam napisao, ali svi znaju o čemu pričam. I kada izradiš neku vrstu statistike, vidiš da njemači auto prednjači po saobračajkama, iz razloga jer ih je puno, jer ih voze mladi šoferi i auti su relativno brzi/jaki, a iza volana sjede polupismeni idioti koji misle da su bolji od Hamiltona.
Primjera radi, susjed, klinac se borio s srednjom školom dobrih 5 godina. Pa nije želio ići u školu, pa je pao itd. (trgovačka škola). Nakon što je jedva završio školu je otišao raditi kod lokalnog privatnika u proizvodnju za 3500kn. Nije bio zadovoljan, ponajviše zbog plaće. Otišao raditi van, kupio trojku BMW-a, neko smeće s zadnjim pogonom, vratio se doma nakom mjesec-dva, napio se i s 150km/h u lokalnom selu potanjurao susjedu ogradu, sebi slomio noge, auto totalka itd.
Mommistake je offline   Reply With Quote