Citiraj:
Autor Mommistake
How yes yes.
EDIT: Prešao me kolega, nisam vidio. Uglavnom, bilo je snijega za 1. maj, sjećam se čak i ja toga.
|
Citiraj:
Autor xlr
Meni cijelo vrijeme upada u oko jedna stvar, a ne znam zasto Gabre jos nije reagirao jer on ipak dolazi iz tih krajeva:
- Gorski kotar nije klimatoloski isto kao Lika
Mozda je Gabre iz klimatoloski pogodnijeg lickog kraja, ne znam. To me podsjeca na ono kad kazu "snijeg zabijelio Istru" a kad krenes citati onda spominju Cicariju i neke klimatoloski specificne regije tipa Pazin, Plomin, Buzet... To je onak 2% Istre, jel 
|
zato sto mi se sa trolovima vise ne upusta u rasprave. Vagao sam da li uopce reagirati na postove, lijepo je vidjeti da netko ipak pozna geografiju HR. Za razliku od ovih glasnih ispod.
Citiraj:
Autor Colop
|
Citiraj:
Autor buljaka
On je iz Gospića. A lijepo smo mu naveli snijeg u svibnju u Gospiću... Iako vjerojatno to nije istina pošto je on 35 godina tamo bio 😂😂😂
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
|
mozda da se educirat sto je primorje/gorski kotar a sto Lika, kao da sad napises, u Austriji pada snijeg, a ne napises da je padao u Alpama na 4000metara nadmorske visine
a i ako je nesto palo jedan dan i do sutra se sve otopilo, big F deal. Iznimka a ne pravilo.
Jednom u 10-15 godina je stvarno vrijedno spomena. Eto, u pravu ste, bilo je snijega u Svibnju. Posipam se pepelom. Glavno da meni dalmatinac ide objasnjavati gdje u Lici (jos kad bi znao sto je Lika a sto Gorski kotar) pada snijeg i kada.
P.S. Ja sam 91-e bio u Gospicu, a ti? Muckao se u jajima jos.
LP