View Single Post
Staro 07.03.2019., 04:30   #40836
Has
Registered User
Moj komp

Has's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Koje stražnje svjetlo imate za preporučiti?

Treba biti kompaktno i ne široko, da ne smeta za noge.

EDIT: Bit će Bontrager Flare RT2 izgleda
Imao sam Bontrager Ion prednje svjetlo na ovom plavom Cubeu i riknulo je nakon možda pola godine (svaki dan na posao i sa posla oko 10km). Tri AAA baterije su išle unutra. Vjerojatno je vlaga uništila čipove... upalilo bi nakon deset puta stiskanja gumbića, ali nisam znao u čemu je problem, tak da sam odustao. Sada imam zadnje svjetlo Niterider Sabre80, brijem da je naziv ne... i radi bez greške već pol godine, svaki dan se vozim na posao, a ovdje u Irskoj je valjda svaki dan kiša, bajk je vani 0-24 tak da eto, valjda je IP67 vodonepropusno i ta sranja, ali još uvijek radi, tak da sam neki dan kupio za naprijed Niterider Lumina 650 i nadam se da će trajat dok jedino ta USB baterija ne rikne Na ovom Giantu je nekakvo Energizer jeftinjak svjetlo na kojem je baš neki dan otkazao gumbić tj. nije se više osjetio klik i nije palilo, ali je radilo dvije godine svaki dan korišteno, četiri AA baterije, također je bilo i stražnje u paketu na kojem je još i prije otkazao gumbić, ali je radilo također dosta dugo doslovno svaki dan. Sad kako pišem ovo mislim si tako da sam i na Bontrageru zapravo potrgao gumbić. Znači budi nježan sa gumbićem
edit: noćne smjene radim već dvije godine, tak da baš palim ta svijetla na bajku svaki dan.

Zadnje izmijenjeno od: Has. 07.03.2019. u 05:00.
Has je offline   Reply With Quote