Citiraj:
Autor Rambo3
Rikno mi je router i čekam od 26.02. (izdan radni nalog) da se bilo tko javi iz tehničke podrške i dođe riješit problem. Koliko sam čitao u roku 5 dana (radnih) oni moraju riješit problem ili imam pravo na raskid ugovora bez penala no pošto mi ističe ugovor s njima slijedeći mjesec mislim da se neću upuštati u tu avanturu, eventualno ću tražit smanjenje naknade...
Router je thomson speedtouch 780, 4 lan porta i wlan, gledam da kupim u linksu D-LINK DIR-605L router za 150 kn, pretpostavljam da će raditi kao i ovaj thomson?
Eto 5 radni dan od moje prijave kvara zamijenjen router.
|
Moje iskustvo je još gore. U petom mjesecu 2017 zamijenili mi ruter. Nakon toga u LAN mreži mi se raspadaju aplikacije, telefon kod razgovvora svakih 90 sekundi zakrči na 5 sekundi i ništa ne čujem kroz tih 5 sekundi. Odgovor da je problem u mojoj opremi koja košta poprilično u odnosu na njihovo jeftino kinesko smeće.
Zovem skoro svaki tjedan i tražim da se barem popravi telefon.
Početkom devetog mjeseca čačkaju po telefonu i nakon toga više nemam mogućnost odlaznih poziva. Zovem svaki 3 dan. 30.09.2017 me nazovu na mob i kažu da je kvar otklonjen. Naravno ostao sam bez kompletne usluge jer su daljinski sjebali modem i ne mogu ući u njega. Nakon 11 dana su se udostojili poslati tehničara sa novim modemom i radilo je pola dana dok sve nije otišlo u mp3. No ovaj su puta daljinskom nadogradnjom modema uspjeli sve osposobiti i od onda sve radi kako treba, a isti je model modema.
Dakle očito je problem bio u njihovoj opremi.
Početkom 2018 mijenjam TV i opet problemi TV se ne može spojiti na mrežu. Problem je bio što mu je modem slao DNS koji više nije postojao. Naravno s njihove strane optužba da je problem u TV koji košta ohoho, a da je modem u redu. Naravno na kraju sam upisom javnih public srevera stvar riješio i dobio odgovor nakon toga da oni znaju za to,samo mi to nisu rekli već optužili da je problem u TV.
Biser najnoviji je da na MOJ A1 mogu imati max 5 aliasa. Na Amisu sam imao 15 i svi su vidljivi na moj A1.
No na A1 webmailu se može imati također 5 aliasa.
Pokušavam na MOJ A1 upisati novi alias, no ograničenje je na 5 iako po ugovru imam pravo na 15. Obrišem sada već skoro 10 godina stare aliase osim glavnog i pokušavam upisati jedan od 4 dodatna ali novi. Sistem javlja da je taj već u upotrebi i ne dozvoljava upis. Odem na A1 web mail i tamo mogu upisati željeni alias. No problem je što na taj alias mi ne stiže pošta, očito je na MOJ A1 mjerodavan za primanje pošte no tamo ga ne mogu registrirati.
U ponedjeljak ih nazovem i kažu biti će sređeno i netko će vas nazvati. Nazovem danas i kažu mi da nigdje nemaju evidenciju da sam se na nešto požalio i tek su danas otvorili nalog za otklanjanje greške.
Dakle kada vam i nešto kažu da je prijavljeno ne znači da je tako.
Za kraj imam 100/100. Mogu povećati brzinu na Amis optici na 150 no onda će mi upload biti 15.
Mislim da simetrična veza 100/100 vrijedi više nego i 500/30.
Problem je što A1 u paketima nudi jako male upload brzine u odnosu na download tako da realno gledano i 150 kao i brzina od 500 znači malo ako je ograničen upload na 30.
S obzirom da imamo u zgradi instalaciju od B-neta i optiku od Amisa i bakrenu paricu od Tcoma mogu se slikati sa prelaskom na povoljniju i bolju uslugu kod nekog drugog operatera..
Tako da je opcija 100/100 najbolje što se uvom trenutku može dobiti.