Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.03.2019., 10:25   #42318
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor renc Pregled postova

Super. Javi dojmove i kasnije.

To je ok.

Hvala obojici.
Preuzeo sam Suzuki SX4 SCross 1.0 jučer (ponedjeljak). Natankao sam rezervoar i sad će mo vidjeti koliko će trajati i koliko će ga trebati nadopuniti kad dođe do rezerve, pa ću ručno izračunati potrošnju.

Kod mene je dobra kombinirana vožnja jer idem na posao riječkom zaobilaznicom (kao neka poluautocesta, skoro ko autoput, dvije trake u svakom smjeru) a popodne vozim i gradsku vožnju. Neznam još što pokazuje kompjuter još nisam pogledao priručnik , sada imam prikazan onaj bargraf sa trenutnom potrošnjom na skali od 0-30 l/100km

Motor je sa svojih 112KS meni dovoljno elastičan i ova dva dana fakat guštam. Bijela boja karoserije mi je bila (meni osobno) dobar izbor. U odnosu na Yarisa kad ga pogledam na parkingu uz druge aute, kao da je mali tenk, stvarno odaje dojam robusnosti. Zvali su me da dođem nakon 1000km na nekakav besplatni servis gdje ga spoje na komp, uzmu podatke i pošalju u Suzuki centralu.

Od "poklona" sam dobio 4 kotača (dakle sa čeličnim felgama) sa zimskim gumama koje sam morao zvati ih da ih i montiraju. KAo da sami neznaju da je u HR obveza zimskih guma do 15.04. Kasko ne priznaje eventualnu štetu ako u zimskom periodu nemaš zimske gume. Ovo ostalo je bilo u redu. Od njih sam još kupio original tepihiće da mi ne plešu ispod nogu, još moram nabaviti trokut, PP i onaj žuto/naranđasti prsluh jer ću sve iz Yarisa dati ocu.
pogi je offline   Reply With Quote