Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.03.2019., 10:37   #42267
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Uvijek sam htio probati kako je to saltati lijevom u pravom autu. Znam samo da mi je cudan filing kada igram igrice i mjenjac stavim lijevo (morao sam probati, naravno)
Meni je normalno, tj sjelo mi je nakon doslovno pet sekundi, al ja sam se naopak rodio, ljevak sam. Najveći 'bauk' kod vožnje ovog/ovakvog auta je naviknuti se voziti se sredinom svoje vozne trake. Samo to zahtijeva malo vježbe, inače se voziš najčešće po srednjoj crti lijevim dijelom auta.

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Lol uopće nisam vidio ništa osim 100, 4.5 tisuća okretaja i 9.8 litara na 100 km😂😂

Što se tiče vožnje sa volanom sa desne strane malo zahtijeva navikavanje za saltanje i sranje je na auto cesti i parkiralištima gdje moraš uzeti potvrdu😂😂

Saltanje sam brzo pohvatao ali ovo na parkingu me ubijalo.

Ogroman auto pa se moram odvezati i preko suvozackog sjedala se izvlačiti do parking kartice 😂😂

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Ja kontam ti se zaje.... pa prihvatio sprdanje, a ti ne vidiš
Inače to je AVG potrošnja od momenta kad je upaljen auto, tj tih 78km prije fotkanja, za tu prosječnu brzinu od 118km/h, a ne trenutna potrošnja pri 158kmh. Mecka nema opciju mjerenja trenutne potrošnje, samo ukupnu za prijeđenu dionicu od paljenja auta. Što bi značilo da previše troši za tak mali auto

Da, jedino što predstavlja problem što se tiče položaja volana (što se tiče vožnje napisah gore, samo priviknut se upikirat auto u sredinu trake, a ne vozit po bankini ili po crti posred ceste) jesu naplatne ako nemaš enc i granica jer ti se onda murija smije kad se odvezuješ pa skačeš preko sica da im dodaš osobnu. Al već sam otupio na to, dovoljno dugo je auto kod mene

Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
Ako je volan s desne strane,jel raspored brzina isti ili su kontra???
Iste su brzine, logično. Di bi proizvođači dospjeli kad bi ugrađivali posebne mjenjače sa kontra rasporedom brzina za tako malo tržište.